Italie Siciliie Letojanni Hero

Vakantie Letojanni

Letojanni is een kleine, gezellige badplaats gelegen ten noorden van Taormina en ook wel in één adem genoemd met Taormina Mare. Door deze ligging is Taormina binnen handbereik. Typerend voor Letojanni is het lange zand- en kiezelstrand en de kleinschaligheid. Langs de boulevard is het heerlijk wandelen, langs kleine winkeltjes, bars en restaurantjes.

Lees alles over Vakantie Letojanni

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Letojanni met de Jong Intra Vakanties

Voor een zonvakantie in een niet al te drukke omgeving bent u in Letojanni aan het goede adres. In het centrum bevind zich een plein met een kerk waar leuke terrasjes omheen te vinden zijn. Langs de boulevard bevinden zich ook een aantal restaurants en bars, maar in Letojanni geniet u misschien nog wel het meeste van het strand.

Zonvakanties naar Letojanni

Voor een heerlijke zonvakantie Letojanni ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit appartementen, hotels en agritusismo met mooi uitzicht op zee.


Goed voorbereid op vakantie naar Letojanni

In en om Letojanni zijn diverse dingen te doen. Sicilië is immers een populair eiland dat vermaak biedt voor jong en oud. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van Letojanni op een rijtje gezet.

Uitstapjes Letojanni

Palazzo Durante

Dit plein heeft alles wat u van een typisch Italiaans plein verwacht. Bankjes, kunstenaars, muziek, sfeervolle terrassen, uitzicht op de baai en als kers op de taart een prachtige kerk. Het Palazzo Durante is niet voor niets ook populair bij de lokale bevolking.


Reizen naar Letojanni

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Letojanni reist u eenvoudig per vliegtuig naar Letojanni.

Met het vliegtuig naar Letojanni

Vanwege de lange afstand en de oversteek van het vaste land naar Sicilië bieden wij uw vakantie in Letojanni aan als vliegvakantie. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. De vluchttijd is afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij en de datum waarop gevlogen wordt. Vanaf de luchthaven van Palermo is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Letojanni.

Stedentrip met het vliegtuig