Vakantie Giardini Naxos

Vakantie Giardini Naxos

Giardini Naxos is een gezellige badplaats met een opvallend lang, breed zandstrand. Het ligt op een steenworp afstand van Taormina aan de oostkust van Sicilië en is een prima uitgangspunt voor het maken van excursies.

Lees alles over Vakantie Giardini Naxos

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Giardini Naxos met de Jong Intra Vakanties

Naast de kleine haven bestaat het stadje Giardini Naxos uit een knusse verzameling van hotels, gezellige restaurantjes, bars en leuke winkeltjes die zich in de omgeving van het strand bevinden. Op sportief gebied zit u hier ook goed want op het strand zijn tal van watersporten mogelijk.

Zonvakanties naar Giardini Naxos

Voor een heerlijke zonvakantie naar Giardini Naxos 2024 bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit zowel appartementen met zwembaden als hotels direct aan het strand van Giardi Naxos. Echt volledig ontspannen? Kies dan voor een all inclusive vakantie in Giardini Naxos bij UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia.


Reizen naar Giardini Naxos

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Giardini Naxos reist u eenvoudig per vliegtuig naar het rustgevende Giardini Naxos.

Met het vliegtuig naar Giardini Naxos

Vanwege de lange afstand en de oversteek van het vaste land naar Sicilië bieden wij uw vakantie in Giardini Naxos aan als vliegvakantie. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. De vluchttijd is afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij en de datum waarop gevlogen wordt. Vanaf de luchthaven van Catania is het dan nog ongeveer 50 minuten rijden naar uw vakantieadres in Giardini Naxos.

Stedentrip met het vliegtuig