Vakantie Otranto

Vakantie Otranto

Otranto ligt in het uiterste zuiden van de hak van de laars en is één van de mooist gelegen stadjes van de streek Salento. De Salento heeft een buitengewoon fascinerend landschap met prachtige zandstranden, idyllische rotskusten met baaien, natuurparken en oude burchten.

Lees alles over Vakantie Otranto

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Otranto met de Jong Intra Vakanties

Otranto ligt in het uiterste zuiden van de hak van de laars en is één van de mooist gelegen stadjes van de streek Salento. De Salento heeft een buitengewoon fascinerend landschap met prachtige zandstranden, idyllische rotskusten met baaien, natuurparken en oude burchten. Otranto wordt ook wel "de poort naar het oosten" genoemd, omdat het zich in het meest oostelijke deel van Italië bevindt.

Zonvakanties naar Otranto

Voor een heerlijke zonvakantie Otranto ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit rustig gelegen appartementen in Otranto.


Goed voorbereid op vakantie naar Otranto

Uitstapjes Otranto

In en om Otranto zijn diverse dingen te doen. Puglia is een authentiek Italiaanse streek met een enorm lange kuststreek. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van Otranto op een rijtje gezet.

Cava di Bauxite

Bauxite is een verlaten openluchtmijn die u gezien moet hebben. Na een wandeling komt u uit bij het groene meertje wat omringd wordt door het rode Bauxite. De kleuren creëren een uniek beeld, dat zeker de moeite waard is om te bekijken. Het is geen tijdrovende activiteit, aangezien velen na het maken van een paar mooie foto's, weer beginnen aan de terugtocht richting de auto.

Cava di Bauxite - AdobeStock 95747608

Reizen naar Otranto

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Otranto reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het rustgevende Otranto.

Met het vliegtuig naar Otranto

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Otranto? Dan kunt u ervoor kiezen naar Otranto te vliegen. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. Na ongeveer 2,5 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Brindisi. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Otranto.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Otranto

Reizen met de eigen auto naar Otranto is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Otranto altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Otranto is ca. 2100km. De snelste route verloopt via Frankfurt, door Zwitserland, langs Milaan, Bologna en vanaf San Marino over de E55 de kust naar het zuiden.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Italië doorrijden? Combineer uw vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.