Vakantie Verbania

Vakantie Verbania

Verbania heeft een klein historisch centrum met als belangrijkste monumenten de kerken Madonna di Campagna en San Leonardo. De botanische tuinen rondom de Villa Taranto zijn de grootste toeristische trekpleister van de stad. Vanuit Verbania vertrekken tevens de boten naar de wereldberoemde Borromeïsche Eilanden die op korte afstand van de stad liggen.

Lees alles over Vakantie Verbania

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Verbania met de Jong Intra Vakanties

Verbania ligt aan de westkant van het schitterende Lago Maggiore en noemt zichzelf "tuin aan het meer". Verbania beschikt namelijk over prachtige villa's en tuinen met uitzicht direct aan het meer. Tijdens uw vakantie in Verbania zijn er dan ook genoeg plekken om te ontdekken.

Zonvakanties naar Verbania

Voor een heerlijke zonvakantie Verbania ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit luxe hotels direct aan het Lago Maggiore.


Goed voorbereid op vakantie naar Verbania

Uitstapjes Verbania

De botanische tuinen van Villa Taranto

De prachtige tuinen van Villa Taranto moet u gezien hebben. De tuinen zijn heel overzichtelijk en hebben veel rustplaatsen. De tuinen zijn per thema ingericht en interessant in elk seizoen.
De mooie wandelpaden hebben veel hoogteverschillen en variatie.

Verbania, Villa Taranto - AdobeStock 331802684

Reizen naar Verbania

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Verbania reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het prachtige Verbania.

Met het vliegtuig naar Verbania

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Verbania? Dan kunt u ervoor kiezen naar Verbania te vliegen. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. Na ongeveer 1,5 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Milaan Linate of Milaan Bergamo. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Verbania.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Verbania

Reizen met de eigen auto naar Verbania is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Verbania altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Verbania is ca. 1000 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, Bazel en Luzern. Neem de A12/E35, A3, A5, A2 en E35 naar de weg 13 in Ascona, Svizra.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Italië doorrijden? Combineer je vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.