Lago Maggiore Fondotoce di Verbania Hero

Vakantie Fondotoce di Verbania

Het kleine dorpje Fondotoce di Verbania ligt aan het Lago Maggiore en is bijzonder geschikt voor de vakantieganger die rust zoekt. Fondotoce is een typisch Italiaans dorp wat nog niet is overspoeld door toeristen.

Lees alles over Vakantie Fondotoce di Verbania

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Fondotoce di Verbania met de Jong Intra Vakanties

De omgeving heeft alles te bieden voor een relaxte vakantie: mooie stranden, pittoreske dorpjes met kleine vissershaventjes en een enorm meer waar in gezwommen en gevaren kan worden. De omgeving van Fondotoce is prachtig, met veel natuur om in te wandelen en van de rust te genieten. Ook zijn er in de directe omgeving enkele natuurreservaten. Tijdens een vakantie in Fondotoce di Verbania is Milaan een leuke bestemming voor een dag cultuur of om te winkelen.

Zonvakanties naar Fondotoce di Verbania

Voor een heerlijke zonvakantie Fondotoce di Verbania ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hoog gewaardeerde campings direct aan het Lago Maggiore.


Goed voorbereid op vakantie naar Fondotoce di Verbania

Uitstapjes Fondotoce di Verbania

In en om het Fondotoce di Verbania zijn diverse dingen te doen. Zeker watersport is populair in de omgeving van het Lago Maggiore. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van Fondotoce di Verbania op een rijtje gezet.

Golf Verbania

Wie graag golft is in Fondotoce di Verbania aan het goede adres. In Fondotoce di Verbania ligt een golfbaan direct aan het meer. De locatie van de golfbaan zorgt ervoor dat u tijdens het golven kunt genieten van prachtige uitzichten op de bergen rond het Lago Maggiore.


Reizen naar Fondotoce di Verbania

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Fondotoce di Verbania reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het mooie Fondotoce di Verbania.

Met het vliegtuig naar Fondotoce di Verbania

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Fondotoce di Verbania? Dan kunt u ervoor kiezen naar Fondotoce di Verbania te vliegen. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. Na ongeveer 1,5 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Milaan Bergamo. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1,5 uur rijden naar uw vakantieadres in Fondotoce di Verbania.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Fondotoce di Verbania

Reizen met de eigen auto naar Fondotoce di Verbania is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Fondotoce di Verbania altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Fondotoce di Verbania is ca. 1000 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, Bazel en Luzern. Neem de A12/E35, A3, A5, A2 en E35 naar de weg 13 in Ascona, Svizra. Rijd naar de S.da Statale 34 del Lago Maggiore in Fondotoce, Italia.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Italië doorrijden? Combineer je vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.