Lago Maggiore Dormelletto Hero

Vakantie Dormelletto

Dormelletto ligt aan de zuidwest kust van het Lago Maggiore. Vier vakantie aan een van Italië's mooiste meren en laat u verwonderen door de schoonheid van de omgeving van Dormeletto.

Lees alles over Vakantie Dormelletto

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Dormelletto met de Jong Intra Vakanties

Aan de zuidwest kust van het Lago Maggiore ligt het plaatsje Dormelletto. Het centrum van Dormelletto is de twaalfde eeuwse kerk van waar er een goed uitzicht op de omgeving is. Tijdens een vakantie aan het grote meer hoeft u zich niet te vervelen. Diverse sporten kunnen op en rond het meer beoefent worden en in de kleine dorpjes is het gezellig flaneren. Een boottocht op het meer is leuk om de oude stadjes eens van de andere kant te zien en om de eilandjes in het meer te bezoeken.

Zonvakanties naar Dormelletto

Voor een heerlijke zonvakantie Dormelletto ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit appartementen en campings direct aan het Lago Maggiore.


Goed voorbereid op vakantie naar Dormelletto

Uitstapjes Dormelletto

In en om het Dormelletto zijn diverse dingen te doen. Zeker watersport is populair in de omgeving van het Lago Maggiore. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van Dormelletto op een rijtje gezet.

Het park van Lagoni

Het park van Lagoni, ofwel Il Parco dei Lagoni di Mercurago, is een onbekend stukje natuur in Dormelletto. U kunt hier verschillende wandelroutes nemen, fietsen of op een bankje zitten. Het is een ware oase van rust, waar u ook wild tegenkomt.


Reizen naar Dormelletto

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Dormelletto reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het ontspannen Dormelletto.

Met het vliegtuig naar Dormelletto

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Dormelletto? Dan kunt u ervoor kiezen naar Dormelletto te vliegen. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. Na ongeveer 1,5 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Milaan Bergamo. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Dormelletto.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Dormelletto

Reizen met de eigen auto naar Dormelletto is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Dormelletto altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Dormelletto is ca. 1050 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, Bazel en Luzern. Neem de A12/E35, A3, A5 en A2 naar de Strada Statale Ticinese/SS32 in Castelletto sopra Ticino, Italia. Neem afrit Castelletto Ticino vanaf de A26dir/A8dir/E62.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Italië doorrijden? Combineer je vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.