Lago Maggiore Baveno Hero

Vakantie Baveno

Baveno is schitterend gelegen tussen de heuvels en direct aan het Lago Maggiore. Het oord Baveno, met zijn vele villa’s, biedt een prachtig uitzicht op de Borromeïsche eilanden. Het Lago Maggiore is een van Italië’s mooiste meren en verbindt Italië met Zwitserland. Hierdoor is het een ideale combinatie van bergen, meren en interessante steden.

Lees alles over Vakantie Baveno

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Baveno met de Jong Intra Vakanties

Baveno ligt aan de westkant van het prachtige Lago Maggiore. Baveno staat onder andere bekend als vakantieoord voor de high society in de 19e eeuw. De prachtige villa’s die u in het stadje ziet dateren uit die tijd. Sommige villa's worden nog bewoond door beroemde families, andere zijn tegenwoordig in gebruik als hotel.

Zonvakanties naar Baveno

Voor een heerlijke zonvakantie Baveno ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hoog gewaardeerde hotels direct aan het Lago Maggiore.


Goed voorbereid op vakantie naar Baveno

Uitstapjes Baveno

In en om het Baveno zijn diverse dingen te doen. Zeker watersport is populair in de omgeving van het Lago Maggiore. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van Baveno op een rijtje gezet.

Piazza della Chiesa

Breng tijdens uw vakantie in Baveno een bezoekje aan Piazza della Chiesa. U komt hier onder andere een van de oudste kerken van Italië tegen. Het pleintje is een oase van rust, waar u op uw gemak de muurschilderingen kunt bewonderen.

Aquadventure Park

Wanneer u met kinderen op vakantie bent in Baveno, mag een bezoek aan Aquadventure Park niet ontbreken. De kinderen kunnen hier glijden van verschillende glijbanen en klauteren in het klimparcours. Ideaal wanneer de kinderen behoefte hebben aan wat actie tijdens hun vakantie.


Reizen naar Baveno

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Baveno reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het ontspannen Baveno.

Met het vliegtuig naar Baveno

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Baveno? Dan kunt u ervoor kiezen naar Baveno te vliegen. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. Na ongeveer 1,5 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Milaan Linate. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Baveno.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Baveno

Reizen met de eigen auto naar Baveno is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Baveno altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Baveno is ca. 1010 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, Bazel en Luzern. Neem de A12/E35, A3, A5, A2 en E35 naar de weg 13 in Ascona, Svizra.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Italië doorrijden? Combineer uw vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.