Italie Adriatische Riviera Rimini Hero

Vakantie Rimini

Rimini is de meest populaire bestemming aan de Adriatische Rivièra. Tussen de toeristische kustlijn met zijn brede stranden en glooiende heuvels bevindt zich het historische centrum waar een bezoek aan Castello Sismondo zeker niet mag worden overgeslagen. Op de boulevard van Rimini zijn vele winkeltjes en gezellige terrassen en barretjes.

Lees alles over Vakantie Rimini

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Rimini met de Jong Intra Vakanties

Rimini is een bekende kustplaats aan de Adriatische Riviera waar u deze zomer overdag kunt ontspannen op het strand en 's avonds kunt flaneren over de boulevard. In het centrum van Rimini komt u enkele kerken en andere historische bezienswaardigheden tegen. Daarnaast is er in de omgeving van Rimini ook genoeg te beleven.

Zonvakanties naar Rimini

Voor een heerlijke zonvakantie Rimini ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. In ons aanbod vindt u hotels direct aan het strand van Rimini.


Goed voorbereid op vakantie naar Rimini

Uitstapjes Rimini

In en om Rimini zijn diverse dingen te doen. De Adriatische Riviera is immers een levendige streek die vermaak biedt voor jong en oud. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van Rimini op een rijtje gezet.

Basilica Cattedrale

Breng tijdens uw vakantie in Rimini een bezoekje aan de Kathedraal. Net als van buiten, is ook de binnenkant van de kerk imposant en gevuld met verhalen. Na een bezoek aan Basilica Cattedrale weet u veel meer over de rijke geschiedenis van Rimini.

Rimini, kathedraal AdobeStock 321806166

Italy in Miniature

Italy in Miniature is het Madurodam van Italië. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen weten zich hier goed te vermaken. Zo kunt u op één dag met het treintje door de Dolomieten, een gondelvaart maken door Venetië, een foto maken van het Colosseum en nog veel meer.

Italia in Miniatura AdobeStock 46285683

Reizen naar Rimini

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Rimini reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het populaire Rimini.

Met het vliegtuig naar Rimini

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Rimini? Dan kunt u ervoor kiezen naar Rimini te vliegen. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Bologna. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Rimini.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Rimini

Reizen met de eigen auto naar Rimini is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heb je tijdens de vakantie in Rimini altijd de beschikking over je eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Rimini is ca. 1370 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, door Zwitserland, langs Milaan en Bologna.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Italië doorrijden? Combineer uw vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.