Vakantie Cattolica

Vakantie Cattolica

Cattolica bestaat uit het plein “Piazza Primo Maggio” en de boulevard met z’n vele winkeltjes en barretjes. Het centrum van Cattolica van dit gezellige kustplaatsje is al jaren autovrij en is hierdoor uitermate geschikt voor families met (kleine) kinderen.

Lees alles over Vakantie Cattolica

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Cattolica met de Jong Intra Vakanties

Cattolica is een gezellig kustplaats aan de Adriatische Riviera. Tijdens uw vakantie in Cattolica kunt u heerlijk ontspannen op de mooie goudgele stranden en genieten van de wereldberoemde Italiaanse keuken. Echter is er in de omgeving van Cattolica ook veel te beleven. De diversiteit van Cattolica maakt het een geschikte bestemming voor jong en oud.

Zonvakanties naar Cattolica

Voor een heerlijke zonvakantie Cattolica ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit zowel hotels midden in het centrum als hotels direct aan het strand van Cattolica.


Goed voorbereid op vakantie naar Cattolica

Uitstapjes Cattolica

In en om Cattolica zijn diverse dingen te doen. De Adriatische Riviera is immers een levendige streek die vermaak biedt voor jong en oud. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van Cattolica op een rijtje gezet.

Acquario di Cattolica

Breng een bezoek aan het aquarium en leer meer over alle mysterieuze onderwaterdieren die u er tegen komt. Wie durft mag ook de roggen in het aquarium aaien. Het aquarium van Cattolica is verdeeld over vier verschillende gebouwen, waar u zich gemakkelijk een ochtend of middag kunt vermaken. Mocht het een dag minder fijn weer zijn, dan is deze activiteit een echte aanrader.

Stedentrip Dubai, Dubai Aquarium & Underwater Zoo, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten | de Jong Intra Vakanties

Reizen naar Cattolica

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Cattolica reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het gezellige Cattolica.

Met het vliegtuig naar Cattolica

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Cattolica? Dan kunt u ervoor kiezen naar Cattolica te vliegen. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Bologna. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1,5 uur rijden naar uw vakantieadres in Cattolica.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Cattolica

Reizen met de eigen auto naar Cattolica is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heb je tijdens de vakantie in Cattolica altijd de beschikking over je eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Cattolica is ca. 1385 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, door Zwitserland, langs Milaan en Bologna.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Italië doorrijden? Combineer uw vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.