Wintersport Morzine

Wintersport Morzine

Morzine in Frankrijk heeft een lange traditie op skigebied, maar heeft na al die jaren haar dorpse en authentieke karakter kunnen behouden. Het ligt op ca. 1000 meter in het immense skiparadijs "Les Portes du Soleil".

Lees alles over Wintersport Morzine

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Morzine

Morzine in Frankrijk heeft een lange traditie op skigebied, maar heeft na al die jaren haar dorpse en authentieke karakter kunnen behouden. Het ligt op ca. 1000 meter en het skigebied maakt onderdeel uit van het immense skiparadijs "Les Portes du Soleil" met ruim 600 km aan pistes.

Het gezellige en levendige centrum van Morzine beschikt over een groot aanbod aan barretjes, restaurants en u kunt er goed shoppen. Vanuit Morzine kunt u per auto, bus of gondel naar Avoriaz. Zowel snowboarders, skiërs en langlaufers kunnen hier goed terecht.Het leuke in Morzine is dat het zo'n gezellig centrum heeft. De barretjes, restaurants en winkeltjes zorgen ervoor dat u naast wintersporten ook zonder problemen een dagje "beneden" kunt blijven.


Waarom gaat u op wintersport naar Morzine?

Langlaufen in Morzine

Morzine is erg populair onder de langlaufers. Morzine ligt namelijk in Portes du Soleil. Portes du Soleil beschikt over wel 240 km aan langlaufloipes.


De reis naar uw wintersport in Morzine

Vervoer naar Morzine

Morzine is prima bereikbaar vanuit Nederland. Vanaf Utrecht is het circa 1000 kilometer rijden.

Met de auto naar de wintersport in Morzine

Veel wintersporters kiezen ervoor om met de auto naar Morzine te gaan. De snelste route is via de A39 (via Antwerpen, Charleroi, Reims en Dijon). 


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!