Wintersport Chatel

Wintersport Châtel

Iedere skiër en snowboarder kan in Châtel terecht. Het gebied is gigantisch!

Lees alles over Wintersport Châtel

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Châtel

Met haar ligging aan de Frans- Zwitserse grens op een hoogte van 1100 m, heeft Châtel de reputatie het meest Zwitsers onder de Franse dorpen te zijn. Châtel is een heerlijk authentiek, Frans dorp met sfeervolle restaurants, chalethotels en gezellige kroegen. Iedere skiër en snowboarder kan in Châtel terecht. In het gebied Super Châtel liggen voornamelijk blauwe en rode pistes, maar in het Linga gebied liggen een aantal uitdagende afdalingen te wachten waarvan de “Mur Suisse” de beruchtste is: een legendarische, enorm steile buckelpiste, waar zelfs de cracks voor terugdeinzen. Kortom, een prima keuze voor een geslaagde wintersportvakantie.


Waarom gaat u op wintersport naar Châtel?

Wintersport in Châtel voor iedereen

Châtel is een geweldige wintersportbestemming. Het gebied is gigantisch en heeft iedereen iets te bieden. Zelfs de meest gevorderde skiër of snowboarder vindt hier genoeg uitdaging! De combinatie tussen de voornamelijk blauwe en rode pistes zorgt dat iedereen hier prima skiën kan. Ideaal wanneer u op wintersport gaat met een gezelschap dat varieert in niveau. En voor de waaghalzen is er altijd nog de  “Mur Suisse” afdaling in het Linga gebied.

Wintersport in Châtel met skitochten

Het Portes du Soleil gebied waar Châtel in ligt beschikt over wel 580 km aan piste. Omdat Châtel in een enorm uitgestrekt gebied ligt, is het uiterst geschikt om skitochten te maken. De fijne verbindingen met moderne liften brengen u naar de ruime, lange en goed onderhouden pistes in het gebied. Zo voorkomt u dat u verveeld raakt door steeds dezelfde afdaling te nemen.


De reis naar uw wintersport in Châtel

Vervoer naar Châtel

Châtel is prima bereikbaar vanuit Nederland. Vanaf Utrecht is het circa 920 kilometer rijden.

Met de auto naar de wintersport in Châtel

Veel wintersporters kiezen ervoor om met de auto naar Châtel te gaan. De snelste route is via Keulen, Frankfurt en Bern. Let op dat het in het de vakanties erg druk kan zijn op de routes naar Châtel.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!