Wintersport Flaine

Wintersport Flaine

Het op 1.600 m hoogte gelegen Flaine is met haar moderne architectuur een uitzondering in Le Grand Massif. Daarnaast is het er sneeuwzeker.

Lees alles over Wintersport Flaine

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Flaine

Op slechts 30 km van de welbekende Mont Blanc in Frankrijk ligt het wintersportdorp Flaine. Het op 1600 m hoogte gelegen Flaine is met haar moderne architectuur een uitzondering in Le Grand Massif. Het dorp is autovrij; u mag alleen het dorp in om uw bagage uit te laden. Voor kinderen is het hier goed vertoeven.

Het grootste gedeelte van de pisten van het skigebied Le Grand Massif liggen rondom Flaine en het is er met name geschikt voor gevorderden en snowboarders. De laatste groep vindt in Flaine één van Europa’s grootste snowparken.

In Flaine is veel te doen naast het skiën: tochten per sneeuwscooter, indoor-klimmen, een ijsslipschool en voor wandelaars zijn diverse tochten op Bigfoots te maken. Als de zon onder gaat, kunt u in Flaine terecht in één van de vele restaurantjes en bars voor een gezellige après-ski.


Waarom gaat u op wintersport naar Flaine

Wintersport in Flaine voor gevorderden

Flaine is een gezellig, relatief rustig dorp met goede skimogelijkheden.  Het grootste gedeelte van de pisten van het skigebied Le Grand Massif liggen rondom Flaine. Dit skigebied is met name geschikt voor gevorderden en snowboarders. Daarnaast vindt u in Flaine één van Europa’s grootste snowparken. Voor de fanatieke wintersporters is het gunstig dat in Flaine veel accommodaties aan de piste liggen. Zo hoeft u niet van- en naar de piste te reizen en benut u uw tijd optimaal.

Winterwandelen in Flaine

Naast skiën en snowboarden is er nog veel meer te beleven tijdens uw wintersportvakantie in Flaine. Zo zijn er diverse tochten op Bigfoots te maken. Deze zogenaamde Bigfoots zijn een soort planken voor onder uw schoenen die het mogelijk maken om door de sneeuw en ongerepte natuur van Flaine te wandelen.


De reis naar uw wintersport in Flaine

Vervoer naar Flaine

Vanuit Nederland is Flaine het best bereikbaar met de auto. Vanaf Utrecht is het ca.1020 km reizen.

Met de auto naar de wintersport in Flaine

Met de auto bent u ca. 1.020 km onderweg naar Flaine. Het Franse dorp is te bereiken via Genève, Zwitserland. Houd er wel rekening mee dat u tol moet betalen en dat het in de weekenden druk kan zijn.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!