Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Busreizen / Groot-Brittannië

Busreizen Groot-Brittannië

Engeland, Wales en Schotland

Lees alles over Groot-Brittannië

45 jaar ervaring
Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Busreizen Groot-Brittannië zijn momenteel niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Bel ons 0180 457803
of wij bellen u.

Openingstijden
ma-vr 09:00 - 21:00u
za 09:30 - 17:00u

Intro
Snel door naar

Lees alles over Groot-Brittannië

Goed voorbereid op vakantie

Per bus of per vliegtuig reist u naar Engeland, Wales of Schotland voor een prachtige busreis. Groot-Brittannië staat garant voor mooie steden, indrukwekkende landschappen en prachtige cultuur. Wij bieden uitstekende chauffeurs, gepassioneerde reisleiders en mooie programma’s.

Onze adviseurs

Als fan van de boeken en films van Harry Potter vind ik de busreis Heart of Schotland een echte aanrader. U heeft namelijk de gelegenheid om een rit te maken met de Jacobite Steam Train oftewel The Hogwards Express!

jlo
Jan Willem Busreizen specialist
trudy
Trudy Busreizen specialist
Rodger
Rodger Busreizen specialist

Populaire bestemmingen in Groot-Brittannië

Onze reizen

Ontdek met onze chauffeur en/of reisleider de meest uitéénlopende hoogtepunten tijdens een busreis naar Groot-Brittannië, u heeft de keuze uit onder andere:

Naast onze busreizen naar Groot-Brittannië kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een autovakantie Groot-Brittannië of een stedentrip naar Londen per eigen vervoer, per trein of per vliegtuig.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de busreizen Groot-Brittannië met een 8,5 en de reisleiders zelfs met een 8,9! Gaat u dit jaar met hen mee?

Heeft u ook zin in een mooie groepsreis? Boek dan snel een busreis Groot-Brittannië.

Ervaringen van onze klanten

M.H.J. Geraedts we zijn voor het eerst met de Jong Intra op vakantie geweest en het is ons zeer goed bevallen. En de chauffeur én de reisleidster hebben ons een geweldige vakantie bezorgd. De kamers in de hotels waren allemaal heel schoon en het eten was voortreffelijk. We hebben genoten van alles wat we gezien en gedaan hebben. De reis voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Wij hebben dus genoten! (over de busreis Hebriden en Highlands)

Lees meer Lees minder

Marijke van der Schee Het hotel was prachtig gelegen aan zee. Bovendien zeer gunstig gelegen wat betreft het centrum van Hastings. (over busreis Ontdek het veelzijdige Kent)

Lees meer Lees minder

H. Stamps De reis was fantastisch. Wij hebben van begin tot eind genoten. De reisleiding was geweldig. Zowel de zeer ervaren chauffeur Adrie als de ongelofelijk enthousiaste reisleidster Trudy, die ons naar prachtige plekjes bracht en er zeer enthousiast over wist te vertellen. De tijd vloog om. Wij zijn zeker van plan om nogmaals terug te keren. Deze reis was een geweldige manier om kennis te maken met het hedendaagse Londen. (over de busreis naar Londen)

Lees meer Lees minder

Joke van Hees Voor de eerste keer een excursiereis per bus geboekt. Wij hebben ontzettend genoten van The South of England. Dit kwam zeker ook door de chauffeur, deze gaf je een veilig en vertrouwd gevoel, en regelde alles prima, Rene, heeft ons een geweldige reis bezorgd.

Lees meer Lees minder

Groot-Brittannië in beeld

 • Landschap
  Landschap
 • St. Ives
  St. Ives
 • Orkney Eilanden
  Orkney Eilanden
Bekijk 0 vakantie in Groot-Brittannië
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service