Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Vakantie Alentejo
Keuze uit 0 vakanties

Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Alentejo
Goed voorbereid op vakantie

Een vakantie Alentejo is niet compleet als u niet minimaal een keer een lokaal wijntje heeft geprobeerd, een heerlijk lokale gerecht heeft geproefd en 'iets' van kurk heeft gekocht. En genietend van de geweldige steden en de rust, terwijl u, al nippend aan een heerlijk glas wijn, wegdroomt bij de ondergaande zon denkt u maar een ding; 'ik wil nog lang niet naar huis!'.

Onze adviseurs

De Alentejo is in één woord schitterend. En daarom breng ik in mei van dit jaar met mijn gezin een bezoek aan de streek. We zullen overnachten in Vila Galé Clube do Campo en van daaruit Beja en andere bezienswaardigheden bezoeken. Ik heb er nu al zin in!

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Spanje & Portugal expert

Populaire bestemmingen in Alentejo

Alentejo is natuur, cultuur en heerlijk eten en drinken!

De mooie streek Alentejo heeft een prachtige verscheidenheid aan natuurschoon en historie. Het landschap is bijzonder gevarieerd met kurkeiken, wijngaarden, olijfbomen, glooiende velden en prachtige zandstranden aan de Atlantische Oceaan. Daarnaast vindt u in de Alentejo steden als Estremoz, Évora en Beja die alle een rijke hsitorie hebben. De typische wittehuisjes met kleurijke posten en deuren zijn een lust voor het oog.

Ook de culinaire liefhebber komt tijdens een autovakantie Alentejo aan zijn of haar trekken. In de streek worden heerlijke wijnen geproduceerd die u langs de diverse wijnroutes kunt proeven. Omdat een deel van de Alentejo aan de Atlantische kust gelegen is, staan er ook heerlijke lokale visspecialiteiten op het menu van de restaurants. 'Caldeiradas'en gerechten met 'dogfish' zijn erg populair.

Een autovakantie Alentejo is bij uistek geschikt om actief bezig te zijn en de vele bezienswaardigheden te bezoeken. Een fiets- of wandelvakantie of een autorondreis is daarvoor uitermate geschikt. U bezoekt bijvoorbeeld 'Bones-chapel' in Évora, nadat u al een heerlijk fietstochtje heeft gemaakt. Of na afloop van een wandeling heerlijke wijnen proeven! Op en top genieten!

Is een autovakantie Alentejo iets te actief of landelijk voor u, kijk dan eens bij onze autovakanties Costa Lisboa aan. Deze regio wordt steeds populairder!

U kunt uw autovakantie Alentejo natuurlijk ook combineren met een stedentrip Lissabon.

Ook in andere landen kunt u bij ons uitstekend terecht voor een zonnige vakantie. Wij hebben een ruim aanbod autovakanties Spanje en autovakanties Italië.

Ervaringen

Dhr. Suljevic Nooit geweten dat je zo mooi kon wandelen in Portugal. En de service en kennis van de regio van gastheer Felix en zijn vrouw in Cantar do Grillo zijn uitstekend. Wij komen terug!
Lees meer Lees minder
Fam. den Ouden Evora was echt geweldig en ons hotel Convnto do Espinheiro erg luxe. Daarna zijn we doorgereden naar Lissabon. Heerlijke stad!
Lees meer Lees minder

Alentejo in beeld

 • Alentejo
  Alentejo
 • dorpje in Alentejo
  dorpje in Alentejo
 • Evora
  Evora
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service