Overwinteren in Portugal

Overwinteren in Portugal

De Algarve; het gedeelte van Portugal waar de overwinteraar naar toe trekt. Goede accommodaties met mooie prijzen. Mijn advies is om echter ook eens naar het iets noordelijker gelegen Costa de Lisboa te kijken. Waarom? Omdat je van daaruit snel in de bezienswaardige stad Lissabon bent en bijvoorbeeld zo naar koningsstad Sintra kunt. En het weer verschilt ook niet zoveel met de Algarve!

Lees alles over Overwinteren in Portugal

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Goed voorbereid overwinteren in Portugal

Dit land is uitermate geschikt voor een lang verblijf in de koude maanden, geniet nog even lekker van de winterzon. En overwinteren in Portugal wordt steeds populairder. Velen gingen u al voor en keren jaarlijks terug!


Populaire bestemmingen in Overwinteren

De zon of kou, sneeuw en ijs?

Overwinteren Portugal is de ultieme manier om sneeuw, ijs en kou te ontvluchten! De Algarve en Costa Lisboa hebben namelijk ook in de wintermaanden een aangenaam klimaat en bovendien schijnt de zon volop. Bovendien is in deze maanden het massatoerisme veelal verdwenen, waardoor vele plaatsjes hun authentieke gezelligheid voor even terug hebben. Albufeira is wellicht de bekendste plaats om te overwinteren, maar ook Estoril is populair.

Bovendien hebben wij voor het overwinteren in Portugal met diverse accommodaties afspraken gemaakt over aantrekkelijke lang verblijf kortingen. Hotels en appartementen, van logies tot aan All-Inclusive, u vindt vast een goed geprijsde accommodaties waar u heerlijk zult verblijven tot in ons koude kikkerlandje de temperaturen weer wat aangenamer zullen zijn.

En wist u dat u tijdens het overwinteren in Portugal, indien nodig, in vele plaatsen een Nederlands(talig)e huisarts en/of tandarts kunt bezoeken? Er ook diverse supermarkten zijn voor die typische Nederlandse producten? Er organisaties zijn die rollator- en/of scootmobielverhuur regelen? En er in veel plaatsen speciaal voor Nederlanders activiteiten worden georganiseerd om het overwinteren in Spanje en Portugal nog leuker te maken?


Magazine Zonvakanties

Ben je toe aan een heerlijk relaxvakantie in de zon? Bestel dan snel dit magazine met inspiratie, tips van onze experts en een selectie uit ons aanbod waardoor je niet kan wachten op vakantie te gaan. Of je nu voor een luxe hotel kiest of een gezellige camping. De volgende zonvakantiebestemmingen staan in dit magazine:

Italië, Malta, Spanje, Kroatië, Portugal, Frankrijk, Griekenland.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Zonvakanties magazine 2023-2024