Winterzon Portugal

Winterzon Portugal

Ronald

De Algarve; het gedeelte van Portugal waar de overwinteraar naar toe trekt. Goede accommodaties met mooie prijzen. Mijn advies is om echter ook eens naar het iets noordelijker gelegen Costa de Lisboa te kijken. Waarom? Omdat je van daaruit snel in de bezienswaardige stad Lissabon bent en bijvoorbeeld zo naar koningsstad Sintra kunt. En het weer verschilt ook niet zoveel met de Algarve!

Ronald

Spanje & Portugal expert

Beleef een zomerse winter in Portugal!

Onze aanbevelingen voor Winterzon Portugal


Goed voorbereid op winterzon vakantie naar Portugal

Winterzon Portugal, populair bij heeft veel (oudere) Nederlanders, met name de Algarve en Albufeira in het bijzonder is een bekend oord om in de koude maanden van het jaar te verblijven. Maar vergeet ook de Costa de Lisboa niet.

Naar Portugal in de winter met de Jong Intra Vakanties

Naast de lekkere temperatuur is overwinteren Portugal ook een uitstekende mogelijkheid om uw golf-handicap wat op te vijzelen, lekker te wandelen of andere activiteiten te ontplooien. Zeker als u voor langere tijd in dit mooie land verblijft.

Voor uw verblijf tijden het overwinteren in Portugal heeft u de keuze uit verschillende hotels en appartementen. Van de Algarve tot aan de Costa Lisboa. Van Albufeira tot aan Estoril. U kunt verblijven op basis van logies met of zonder ontbijt en halfpension. Wenst u volledig verzorgd te worden dan zijn er ook accommodaties die het All-Inclusive concept hanteren!

Wij hebben voor u met diverse accommodaties goede prijsafspraken gemaakt met aantrekkelijke kortingen, waardoor overwinteren in Portugal niet duur hoeft te zijn. Gekscherend wordt wel gezegd dat thuis blijven duurder is!

Uiteraard kunt u met het vliegtuig naar uw bestemming reizen en bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. En wist u dat er in vele plaatsen faciliteiten waar u in geval van nood zelfs met de Nederlandse taal terecht kunt? Zo vindt u op diverse plaatsen een Nederland(talig)e huisarts en/of tandarts.

Wilt u tijdens het overwinteren in Portugal of in een andere periode nog een paar dagen een mooie stad bezoeken? Kijk dan eens bij onze stedentrips Lissabon en stedentrips Porto.

Een andere uitstekende bestemming om te overwinteren is natuurlijk Spanje! Bekijk ons aanbod zonvakanties Costa del Sol en zonvakanties Costa Blanca voor meer mogelijkheden!


Populaire bestemmingen in Winterzon Portugal

Albufeira

Albufeira is hét toeristische hart van de Algarve. Bijna 24 uur per dag kunt u zich hier vermaken. Naast een keur aan bars en restaurants zijn er kleine, lokale stranden en komt u zelfs hier heerlijke Portugese specialiteitenrestaurants tegen. De autovrije winkelstraat maakt het plaatje compleet. De stranden van Praia da Oura en Sta. Eulalia liggen direct naast Albufeira. Vanaf de Strip, het uitgaanscentrum van Albufeira, rijdt er iedere 20 minuten een treintje dat stopt bij het grote winkelcentrum en in het oude centrum van Albufeira. Voor slechts € 5 heeft u al een dagkaart waarmee u van 's morgens vroeg tot 's avonds laat gebruik kunt maken van dit treintje.

Albufeira

Estoril

Estoril, geliefd bij welgestelde Portugezen en bezocht door vrijwel alle groten der aarde. Estoril is beroemd vanwege de ligging, het uitnodigende Casino, het mondaine uitgaansleven, het formule 1 race-circuit in de bergen, de promenade met toprestaurants en het heerlijke zandstrand waar kijken en bekeken worden tot een kunst is verheven. De ideale ligging tussen het gezellige Cascais en de metropool Lissabon met al haar verleidingen maken van Estoril een unieke badplaats. Sommige accommodaties zijn wat hoger gelegen, op de Monmte Estoril.

Vakantie Estoril - AdobeStock 133984359

Magazine Zonvakanties

Ben je toe aan een heerlijk relaxvakantie in de zon? Bestel dan snel dit magazine met inspiratie, tips van onze experts en een selectie uit ons aanbod waardoor je niet kan wachten op vakantie te gaan. Of je nu voor een luxe hotel kiest of een gezellige camping. De volgende zonvakantiebestemmingen staan in dit magazine:

Italië, Malta, Spanje, Kroatië, Portugal, Frankrijk, Griekenland.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Zonvakanties magazine 2023-2024