Vakantie Portugal

Last minutes Portugal

Ronald

Portugal heeft u als reiziger veel te bieden. Denk aan heerlijke stranden, mooie natuur en prachtige steden gevuld met rijke historie. Portugal is geschikt voor strandvakanties aan de welbekende Algarve, indrukwekkende rondreizen en culturele stedentrips in Porto en Lissabon. Voor al deze vakantietypes geldt dat wij kort voor vertrek nog voldoende beschikbaarheid hebben tegen een scherpe prijs. Zo kan u ook last minute naar Portugal.

Boek nu uw last minute Portugal en vertrek al binnen 4 weken!


Last minutes Portugal met de Jong Intra Vakanties

Last minute rondreis Portugal

Een rondreis is de beste manier om een land te leren kennen. U rijdt door indrukwekkende landschappen naar de hoogtepunten van Portugese regio's. Heeft u lang getwijfeld over welke rondreis het moest worden en komt de datum van vertrek steeds dichterbij? Of wacht u liever niet te lang voor u vertrekt? Dat is geen probleem bij de Jong Intra Vakanties. Ook kort voor vertrek beschikken wij nog over een ruim aanbod last minutes Portugal tegen een scherpe prijs.

Rondreizen Portugal

Last minute stedentrip Portugal

Een stedentrip Portugal is erg populair. Zowel Lissabon als Porto trekken jaarlijks grote hoeveelheden toeristen. Een stedentrip duurt enkel en paar dagen en hoeft daarom niet ver vooruit gepland te worden. Heeft u onverwachts een lang weekend vrij of heeft u spontaan de behoefte om er even tussenuit te gaan? Bekijk dan onze scherp geprijsde last minute stedentrips Portugal. Binnen de kortste keren eet u Pastéis de Nata op een plein in Porto of Lissabon.

Stedentrips Portugal

Last minute zonvakantie Portugal

Het heerlijke klimaat in Portugal zorgt voor optimaal vakantieplezier. Het hele jaar door is het in het zuiden van Portugal voornamelijk droog en zonnig. En in de zomermaanden schijnt de zon wel 10 tot 12 uur per dag. Mocht u het Nederlandse klimaat willen ontvluchten, dan bent u in Portugal aan het goede adres. Als u nu een last minute zonvakantie Portugal boekt, vertrekt u al binnen 4 weken. Een goedkope last minute vakantie naar Portugal boekt u bij de Jong Intra vakanties.

Zonvakanties Portugal

Praktische informatie over reizen naar Portugal

Wilt u meer weten over reizen naar Portugal? Alle praktische informatie vindt u op onze speciale Portugal pagina.

U vindt hier informatie over o.a.

  • Reisdocumenten

  • Geldzaken

  • Openingstijden van winkels

  • Klimaat en beste reistijd

  • Eten en drinken

  • Feestdagen in Portugal

Vakantie Portugal