Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Winterzon Portugal, populair bij heeft veel (oudere) Nederlanders, met name de Algarve en Albufeira in het bijzonder is een bekend oord om in de koude maanden van het jaar te verblijven. Maar vergeet ook de Costa de Lisboa niet!

Onze adviseurs

De Algarve; het gedeelte van Portugal waar de overwinteraar naar toe trekt. Goede accommodaties met mooie prijzen. Mijn advies is om echter ook eens naar het iets noordelijker gelegen Costa de Lisboa te kijken. Waarom? Omdat je van daaruit snel in de bezienswaardige stad Lissabon bent en bijvoorbeeld zo naar koningsstad Sintra kunt. En het weer verschilt ook niet zoveel met de Algarve!

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Spanje & Portugal expert

Populaire bestemmingen

Zon, actief en culinair!

Naast de lekkere temperatuur is overwinteren Portugal ook een uitstekende mogelijkheid om uw golf-handicap wat op te vijzelen, lekker te wandelen of andere activiteiten te ontplooien. Zeker als u voor langere tijd in dit mooie land verblijft.

Voor uw verblijf tijden het overwinteren in portugal heeft u de keuze uit verschillende hotels en appartementen. Van de Algarve tot aan de Costa Lisboa. Van Albufeira tot aan Estoril. U kunt verblijven op basis van logies met of zonder ontbijt en halfpension. Wenst u volledig verzorgd te worden dan zijn er ook accommodaties die het All-Inclusive concept hanteren!

Wij hebben voor u met diverse accommodaties goede prijsafspraken gemaakt met aantrekkelijke kortingen, waardoor overwinteren in Portugal niet duur hoeft te zijn. Gekscherend wordt wel gezegd dat thuis blijven duurder is!

Uiteraard kunt u met het vliegtuig naar uw bestemming reizen en bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. En wist u dat er in vele plaatsen faciliteiten waar u in geval van nood zelfs met de Nederlandse taal terecht kunt? Zo vindt u op diverse plaatsen een Nederland(talig)e huisarts en/of tandarts.

Wilt u tijdens het overwinteren in Portugal of in een andere periode nog een paar dagen een mooie stad bezoeken? Kijk dan eens bij onze stedentrips Lissabon en stedentrips Porto.

Een andere uitstekende bestemming om te overwinteren is natuurlijk Spanje! Bekijk ons aanbod zonvakanties Costa del Solen zonvakanties Costa Blanca voor meer mogelijkheden!

Ervaringen

Fam. de Goede Albufeira is voor ons dé bestemming voor de winter. In de zomer vinden wij het te warm en staan we lekker op de camping in Nederland. In de winter lekker in de appartementen Cerromar!
Lees meer Lees minder
Mevr. van der Werf We reden afgelopen zomer door Estoril heen en zagen dat jullie deze plaats ook in de winter aanboden. Omdat het ons een hele leuke plaats leek, hebben we toen direct voor 4 weken geboekt!
Lees meer Lees minder
Dhr. Ruijs Ik kan iedereen aanraden om een auto te huren tijdens een lang verblijf in de winter in Olhos d'Aqua. Wij kwamen hier al jaren, maar hebben niet veel meer gezien dan de zee, het strand en de omliggende plaatsjes. Maar de Algarve is in het binnenland ook erg leuk bleek dit jaar!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Strand Portugal
  Strand Portugal
 • Banner Portugal
  Banner Portugal
 • Kust Algarve
  Kust Algarve
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service