Vakantie Vila Praia de Ancora

Vakantie Vila Praia de Ancora

Voor een zonvakantie bent u in Vila Praia de Ancora aan het juiste adres.

Lees alles over Vakantie Vila Praia de Ancora

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Vila Praia de Ancora met de Jong Intra Vakanties

Vila Praia de Ancora is een klein vissersdorpje, gelegen aan de monding van de rivier de Ancora. Het plaatsje heeft een mooi, lang zandstrand, maar slechts weinig toeristische accommodaties. Ideaal voor mensen die rust zoeken, van wandelen houden of een rondreis maken door het prachtige noorden van Portugal, de Costa Verde.

Zonvakanties naar Vila Praia de Ancora

Voor een heerlijke zonvakantie Vila Praia de Ancora ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hotels met zwembaden. 


Reizen naar Vila Praia de Ancora

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Vila Praia de Ancora reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Vila Praia de Ancora.

Met het vliegtuig naar Vila Praia de Ancora

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Vila Praia de Ancora? Dan kunt u ervoor kiezen naar Vila Praia de Ancora te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Oporto. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 50 minuten rijden naar uw vakantieadres in Vila Praia de Ancora.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Vila Praia de Ancora

Reizen met de eigen auto naar Vila Praia de Ancora is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Vila Praia de Ancora altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Vila Praia de Ancora is ca. 2090 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Bordeaux, San Sebastian en León.

Fly drives Portugal

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Portugal doorrijden? Combineer uw vakantie Portugal dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk of Spanje. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Portugal.