Vakantie Esposende

Vakantie Esposende

Esposende, gelegen in de provincie Braga, kent een lange historie. Reeds in de prehistorie woonden er mensen in dit gebied en in 1592 werd de plaats officieel gesticht.

Lees alles over Vakantie Esposende

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Esposende met de Jong Intra Vakanties

Esposende is een uitstekende plaats voor een strandvakantie, gecombineerd met verschillende (sportieve) activiteiten in een door groene pijnbomen bossen, mooie rivieren, oude forten en vele molens getekend landschap. Ook vogels waarderen de combinatie van prachtige natuur, de oceaan en de rivieren. Voor de combinatie van rust, actief, natuur en cultuur bent u hier op de juiste, wellicht nog onbekende, plaats!

Zonvakanties naar Esposende met de Jong Intra Vakanties

Voor een heerlijke zonvakantie Esposende ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit zowel hotels als appartementen met zwembaden.


Goed voorbereid op vakantie naar Esposende

Uitstapjes Esposende

Castro de S. Lourenco

Het is een aardige klim om Castro de S. Lourenco te bereiken, maar het uitzicht is de moeite zeker waard. Aan de top vindt u een mooi panorama uitzicht over Esposende en een verzameling van voorwerpen die zijn overgebleven na diverse nederzettingen op deze locatie.

Castro de S. Lourenco - AdobeStock 373962894

Reizen naar Esposende

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Esposende reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Esposende.

Met het vliegtuig naar Esposende

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Esposende? Dan kunt u ervoor kiezen naar Esposende te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Oporto. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 35 minuten rijden naar uw vakantieadres in Esposende.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Esposende

Reizen met de eigen auto naar Esposende is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Esposende altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Esposende is ca. 2050 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Bordeaux, San Sebastian en León.

Fly drives Portugal

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Portugal doorrijden? Combineer uw vakantie Portugal dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk of Spanje. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Portugal.