Vakantie Sesimbra

Vakantie Sesimbra

Tijdens uw zonvakantie Sesimbra kunt u zoveel doen, dat u echt zult moeten kiezen (of wat langer moet blijven). Niet alleen bakken in de zon, zwemen en duiken in de zee, maar ook sporen van dinosauriërs en uiteraard Lissabon vechten om uw aandacht!

Lees alles over Vakantie Sesimbra

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Sesimbra met de Jong Intra Vakanties

Sesimbra is een gezellige Portugese badplaats op ca. 35 km van Lissabon, gelegen in het dstrict Setubal. De oorspronkelijke naam van de badplaats was Cempsibriga, wat zoveel als burcht (Briga) of van de Keltische stam Sesim betekent. Door de natuurlijke haven, is Sesimbra een een belangrijke vissersplaats. Hedentendage is toerisme ook een belangrijke bron van inkomsten. Toeristen kunnen o.a. van het heerlijke strand genieten, duiken in de Guara rivier waar een gezonken schip op de bodem ligt of wandelen in het nabij gelegen natuurpark. En natuurlijk ligt de wereldstad Lissabon bijna om de hoek. Volop vertier dus!

Zonvakanties naar Sesimbra

Voor een heerlijke zonvakantie Sesimbra ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit zowel hotels met zwembaden aan het strand als in het centrum.


Goed voorbereid op vakantie naar Sesimbra

Uitstapjes Sesimbra

Castelo de Sesimbra

Breng tijdens uw vakantie in Sesimbra een bezoek aan het kasteel van Sesimbra. Vanaf de kasteelmuren en vanuit de torens heeft u mooi uitzicht over Sesimbra. De weg naar het kasteel is vrij stijl, maar wel de moeite waard. Mocht u de weg naar het kasteel niet willen lopen, dan kunt u ook prima met de auto het kasteel bezoeken.

Een dagje Lissabon

Lissabon bereikt u goedkoop en snel. Het is nog geen uurtje reizen met de trein vanuit het treinstation van Cascais, gelegen in het oude centrum. Lissabon is een geweldige stad en heeft een uitstekend metro netwerk om alle bezienswaardigheden te kunnen bereiken. Van de Belem-toren tot het schitterende kasteel en van de oude binnenstad met vele restaurantjes en barretjes tot de diverse moderne winkelcentra. Er zijn hop-on/hop-off bussen die u de hele stad laten zien, u kunt boottochtjes over het water maken of een elektrische fiets huren en op een sportieve manier de stad verkennen. Lissabon is eigenlijk te groot om in 1 dag te ontdekken, dus ga gerust nog een dagje terug!

Tram

Reizen naar Sesimbra

Sesimbra is goed bereikbaar vanuit Nederland, u kunt met het vliegtuig of met de auto naar uw vakantiebestemming. De meeste mensen kiezen met oog op de afstand voor het vliegtuig, vanwege de korte reisduur en aantrekkelijk geprijsde vliegtickets.

Met het vliegtuig naar Sesimbra

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Sesimbra? Dan kunt u ervoor kiezen naar Sesimbra te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 3 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Lissabon. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 45 mintuten rijden naar uw vakantieadres in Sesimbra.

U kunt ervoor kiezen om met het openbaar vervoer naar uw bestemming te gaan of een auto te huren op het vliegveld. Ook kunt u van te voren een privé- (rechtstreeks) of shuttletransfer (meerdere stops) boeken.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Sesimbra

Reizen met de eigen auto naar Sesimbra is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Sesimbra altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Sesimbra is ca. 2240 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Bordeaux, Salamanca, Entoncamento en Lissabon. Houdt u er wel rekening mee dat u in Frankrijk, Spanje en Portugal een groot gedeelte over tolwegen aflegt.

Fly drives Portugal

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Portugal doorrijden? Combineer uw vakantie Portugal dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk of Spanje. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Portugal.