Vakantie Ericeira

Vakantie Ericeira

Een van de mooiste vissersplaatsjes van Portugal! Het vissersplaatsje Ericeira ligt op zo'n 50 km ten noordoosten van Lissabon en ademt een typisch Portugese sfeer uit.

Lees alles over Vakantie Ericeira

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Ericeira met de Jong Intra Vakanties

Ericeira heeft een pittoreske historische dorpskern van waaruit de vele smalle klinkerstraatjes leiden langs ouderwetse viswinkeltjes en terrassen. Op de vismarkt kun je tussen de sardientjes heel wat moeilijk te definiëren 'zeemonsters' tegenkomen; de vangst die die morgen in de haven is binnen gebracht.

Door de sterke branding is Ericeira zeer geliefd bij surfers.

Zonvakanties Ericeira

Voor een heerlijke zonvakantie Ericeira ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit mooi gelegen hotels met zwembaden.


Reizen naar Ericeira

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Ericeira reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Ericeira.

Met het vliegtuig naar Ericeira

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Ericeira? Dan kunt u ervoor kiezen naar Ericeira te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 3 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Lissabon. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 30 minuten rijden naar uw vakantieadres in Ericeira.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Ericeira

Reizen met de eigen auto naar Ericeira is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Ericeira altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Ericeira is ca. 2220 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Bordeaux, Salamanca en Entoncamento.

Fly drives Portugal

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Portugal doorrijden? Combineer uw vakantie Portugal dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk of Spanje. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Portugal.