Vakantie Caparica

Vakantie Caparica

Welkom op een rustige zonvakantie Caparica! Deze plek is ideaal voor de watersporters en bovendien kun je hier een rustig stranddagje afwisselen met een leuk dagje uit naar bijvoorbeeld het levendige Lissabon!

Lees alles over Vakantie Caparica

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Caparica met de Jong Intra Vakanties

Costa da Caparica, aan de overkant van de rivier de Taag, is dé strandbestemming bij uitstek voor de inwoners van Lissabon. En niet voor niets. Een fijn zandstrand van 9 km lang nodigt uit tot heerlijke dagen genieten. In het centrum van Caparica vindt u een aantal typisch Portugese restaurants, waar vooral vis erg populair is. In het weekend is het uitgaansleven erg bruisend, waarna doordeweeks de terrasjes weer door de lokale bevolking en de internationale toeristen worden gevuld. Verder naar het zuiden vindt u 25 km ongerept zandstrand.

Zonvakanties naar Caparica

Voor een heerlijke zonvakantie Caparica ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hotels met zwembad direct aan het strand van Caparica.


Reizen naar Caparica

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Caparica reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Caparica.

Met het vliegtuig naar Caparica

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Caparica? Dan kunt u ervoor kiezen naar Caparica te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 3 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Lissabon. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 20 minuten rijden naar uw vakantieadres in Caparica.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Caparica

Reizen met de eigen auto naar Caparica is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Caparica altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Caparica is ca. 2210 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Bordeaux, Salamanca en Castelo Branco.

Fly drives Portugal

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Portugal doorrijden? Combineer uw vakantie Portugal dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk of Spanje. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Portugal.