Praia da Rocha - AdobeStock 86818063

Vakantie Praia da Rocha

Vlak naast de provinciestad Portimao ligt de badplaats Praia da Rocha. Mede dankzij de fijne stranden en het bruisende nachtleven is Praia da Rocha het boegbeeld van de Algarve en een aanrader voor een fijne (winter) zon vakantie!.

Lees alles over Vakantie Praia da Rocha

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Praia da Rocha met de Jong Intra Vakanties

Praia is Portugees voor strand. En dat strand is met recht een trekpleister. Ter hoogte van het centrum is het strand uniek breed en fraai. Er worden zelfs wereldkampioenschappen Beach Volleybal en Beach Soccer in Praia da Rocha gehouden. Verder west- en oostwaarts treft u de typisch rotskust van de Algarve met om de paar honderd meter prachtig ingebouwde strandjes. Uiteraard heeft Praia da Rocha winkels en terrasjes in overvloed.

Zonvakanties naar Praia da Rocha

Voor een heerlijke zonvakantie Praia da Rocha bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hotels en appartementen met zwembaden en vaak een mooi uitzicht.


Goed voorbereid op vakantie naar Praia da Rocha

Uitstapjes Praia da Rocha

Boottocht Praia da Rocha

Vanaf Praia da Rocha zijn diverse boottochten te maken. Tijdens de tour wordt gevaren langs de kust met indrukwekkende grotten en rotsformaties. Onze aanrader is de catamaran op zonne-energie. Op deze stille boot kunt u gemakkelijk luisteren naar alle informatie over de omgeving. Een andere leuke optie is een kleinere boot waarmee u ook de grotten in kunt varen.

Vakantie Vila Praia de Ancora

Reizen naar Praia da Rocha

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Praia da Rocha reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Praia da Rocha.

Met het vliegtuig naar Praia da Rocha

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Praia da Rocha? Dan kunt u ervoor kiezen naar Praia da Rocha te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 3 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Faro. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Praia da Rocha.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Praia da Rocha

Reizen met de eigen auto naar Praia da Rocha is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heb je tijdens de vakantie in Praia da Rocha altijd de beschikking over je eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Praia da Rocha is ca. 2445 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Bordeaux, Salamanca en Sevilla.

Fly drives Portugal

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Portugal doorrijden? Combineer uw vakantie Portugal dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk of Spanje. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Portugal.