Vakantie Olhos d'Agua - AdobeStock 102950013

Vakantie Olhos d'Agua

Olhos d'Agua, wat vertaald 'ogen van water' betekend, is een kleine, rustige badplaats op ca. 5 km ten oosten van Albufeira. Deze van oorsprong kleine vissersplaats is uitgegroeid tot een gezellige badplaats met tal van restaurantjes en souvenirwinkeltjes.

Lees alles over Vakantie Olhos d'Agua

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Olhos d'Agua met de Jong Intra Vakanties

Olhos d'Agua is een hele fijne bestemming voor een zonvakantie in Portugal. Overdag heeft u de keuze uit een fijn verkoelend zwembad of het prachtige strand en in de avond kunt u gezellig uit eten in het centrum van Olhos d'Agua. Mocht u op zoek zijn naar iets meer vertier, dan maakt u gemakkelijk een uitstapje naar het bruisende nabijgelegen Albufeira.

Zonvakanties naar Olhos d'Aqua

Voor een heerlijke zonvakantie Olhos d'Agua ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hotels en appartementen met zwembaden.


Goed voorbereid op vakantie naar Olhos d'Agua

Uitstapjes Olhos d'Agua

Praia da Falésia

Tijdens uw zonvakantie in Olhos d'Agua bezoekt u enkel de beste stranden van de omgeving. Praia da Falésia is het hoogst gewaardeerde strand van Olhos d'Agua en daarom zeker een bezoek waard. De rotsen in contrast met de zee creëren een mooi kleurcontrast, wat mooie beelden oplevert. Bij het restaurant op het strand kunt u vers gevangen vis eten en om de ervaring compleet te maken raden wij u aan om de zonsondergang vanaf Praia da Falésia te bekijken.

Vakantie Olhos d'Agua - AdobeStock 102950013

Reizen naar Olhos d'Agua

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Olhos d'Agua reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Olhos d'Agua.

Met het vliegtuig naar Olhos d'Agua

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Olhos d'Agua? Dan kunt u ervoor kiezen naar Olhos d'Agua te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 3 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Faro. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 30 minuten rijden naar uw vakantieadres in Olhos d'Agua.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Olhos d'Agua

Reizen met de eigen auto naar Olhos d'Agua is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Olhos d'Agua altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Olhos d'Agua is ca. 2390 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Bordeaux, Salamanca en Badajoz.

Fly drives Portugal

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Portugal doorrijden? Combineer uw vakantie Portugal dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk of Spanje. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Portugal.