Vakantie Lagos

Vakantie Lagos

Een geweldig oud plaatsje met een rijke historie. Heerlijk voor de zonaanbieder die oog heeft voor de Portugese geschiedenis!

Lees alles over Vakantie Lagos

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Lagos met de Jong Intra Vakanties

Lagos wordt omringd door zeven zandstrandjes met schilderachtige rode of goudgele rotsen. Het stadje heeft zijn kleinschaligheid en ontspannen atmosfeer behouden en de winkels zijn op een natuurlijke wijze ingepast, maar de vriendelijke bewoners maken het geheel compleet. Zij geven een zonvakantie Lagos een bijzondere en relaxte uitstraling.

Zonvakanties naar Lagos

Voor een heerlijke zonvakantie Lagos ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hotels en appartementen met zwembaden.


Goed voorbereid op vakantie naar Lagos

Uitstapjes Lagos

Ponta da Piedade

Deze rotsformaties leveren mooie plaatjes op. U kunt er de rotsen beklimmen, vanaf het water de rotsen bezichtigen of op het strandje liggen. Onze tip: huur een bootje en vaar naar Ponta da Piedade. Vanaf het water heeft u perfect zicht op de rotsen.

Ponta da Piedade - AdobeStock 219521354

Parque Zoológico

Ook de dierentuin van Lagos is een echte aanrader. Het park is heel netjes onderhouden en biedt vermaak voor alle leeftijden. De dierentuin is kleinschalig en er verblijven veel vogels en aapjes. Bij de dierentuin is ook een strandje waar u na uw dierentuin bezoek kunt afkoelen.


Reizen naar Lagos

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Lagos reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Lagos.

Met het vliegtuig naar Lagos

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Lagos? Dan kunt u ervoor kiezen naar Lagos te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 3 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Faro. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Lagos.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Lagos

Reizen met de eigen auto naar Lagos is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Lagos altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Lagos is ca. 2430 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Bordeaux, Salamanca en Badajoz.

Fly drives Portugal

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Portugal doorrijden? Combineer uw vakantie Portugal dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk of Spanje. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Portugal.