Vakantie Armacao de Pera

Vakantie Armacao de Pera

Armacao de Pera is van origine het strandgedeelte van het typisch Portugese stadje Pera. Armacao de Pera dankt haar naam aan een van de mooiste stranden van de Algarve.

Lees alles over Vakantie Armacao de Pera

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Armacao de Pera met de Jong Intra Vakanties

De hoge rotsen met daaronder een kilometerslang zandstrand zijn een lust voor de strandliefhebber! Gedurende 3 maanden hoogseizoen is het gezellig druk in het centrum van Armacao de Pera en komt zelfs het avond en nachtleven los. In het voor- en naseizoen is Armacao een heerlijk dromerig kustplaatsje met aan de oostkant van de stad pittoreske en sfeervolle visrestaurants op het strand. In de omgeving vindt u het attractieve stadje Porches en de historische stad Silves.

Zonvakanties naar Armacao de Pera

Voor een heerlijke zonvakantie Armacao de Pera 2024 bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hotels en appartementen met zwembaden. Wilt u echt volledig ontspannen? Boek dan een all inclusive vakantie bij Appartementen Be Smart Terrace.


Goed voorbereid op vakantie naar Armacao de Pera

Uitstapjes Armacao de Pera

Nossa Senhora da Rocha Beach

Tijdens uw zonvakantie in Armacao de Pera zal u voornamelijk liggen ontspannen op een van de heerlijke stranden die Armacao de Pera kent. Een strand dat niet mag ontbreken is Nossa Senhora da Rocha. Dit schone strand ligt tussen de rotsen en heeft prachtige uitzichten. Kortom: een must visit tijdens uw strandvakantie in Armacao de Pera.

Nossa Senhora da Rocha - AdobeStock 268601527

Reizen naar Armacao de Pera

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Armacao de Pera reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Armacao de Pera.

Met het vliegtuig naar Armacao de Pera

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Armacao de Pera? Dan kunt u ervoor kiezen naar Armacao de Pera te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Faro. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 40 minuten rijden naar uw vakantieadres in Armacao de Pera.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Armacao de Pera

Reizen met de eigen auto naar Armacao de Pera is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Armacao de Pera altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Armacao de Pera is ca. 2390 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Bordeaux, Salamanca en Badajoz.

Fly drives Portugal

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Portugal doorrijden? Combineer uw vakantie Portugal dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk of Spanje. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Portugal.