Busreizen Hongarije

Busreizen Hongarije

Claudia, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Deze busreis is uitstekend geschikt voor een eerste bezoek aan Centraal-Europa. Vanuit Györ worden prachtige dagtochten gemaakt naar o.a. de hoofdstad Budapest, maar we gaan ook de grens over naar Bratislava de hoofdstad van Slowakije. Daarnaast wordt er uiteraard een bezoek gebracht aan het Balatonmeer.

Claudia

Busreizen specialist

Budapest, Poesta en het Balatonmeer.


Lees alles over busreizen naar Hongarije

Dé specialist in busreizen naar Hongarije

Al sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties busreizen naar Hongarije. Kies voor een rondreis door Hongarije en ontdek de regio met onze luxe comfort class touringcar.

Busreizen, Hongarije, Dé specialist in busreizen naar Hongarije

Busrondreizen door Hongarije

Een rondreis door Hongarije is een overgetelijke ervaring. Geniet van de prachtige steden met hun charmate straatjes en de wonderschone natuur. De ervaren chauffeur tevens reisleider begeleid je tijdens de hele reis en weet alles te vertellen over de bestemming.

Busreizen, Hongarije, Rondreizen door Hongarije

De mooiste regio's voor een busreis door Hongarije

Welke regio ga jij ontdekken?

Hongarije is gelegen in Centraal-Europa en grenst aan Roemenië, Slowakije, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië en Servië. Het land wordt van noord naar zuid doorsneden door de Donau. Hongarije is een heerlijk land om te verblijven, het heeft prachtige natuur, cultuur, mooie steden en dorpen en bovenal een hele gastvrije bevolking.

Naast onze busreizen naar Hongarije kun je uiteraard ook bij ons terecht voor een stedentrip Budapest.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de busreizen Hongarije met een 8,5, ga je dit jaar met hen mee?

Heb je ook zin in een mooie groepsreis? Boek dan snel een busreis Hongarije.

Budapest

De hoofdstad van Hongarije is Budapest. Charmant, bruisend en van klassieke schoonheid. De stad is prachtig gelegen aan de Donau. De beroemde Kettingbrug verbindt het laaggelegen Pest met het heuvelachtige Buda. Breng een bezoekje aan de Burchtwijk, het Koninklijk Paleis en de Matthias Kerk. Vanuit de gangen en de arcaden van het Vissersbastion heeft u een geweldig uitzicht op de Donau, de Parlementsgebouwen en de pest-zijde van de stad. In de smalle steegjes in deze wijk vind je cafés en restaurants met gezellige terrasjes.

Bezoek deze veelzijdige stad tijdens onze 10-daagse busreis 'Hongaarse Hoogtepunten'.

Busreizen, Hongarije, Budapest

Eger

Eger, een stad in het noorden van Hongarije en tevens bekend vanwege de burcht, de thermale baden, historische gebouwen en één van de bekendste rode wijnen van Hongarije; de egri bikavér. De burcht zorgt voor een echte tijdsprong naar de dertiende eeuw en geeft een prachtig uitzicht over stad, vooral tijdens de zonsondergang.

De stad is erg prettig om te voet te verkennen omdat het grootste gedeelte van de stad is afgesloten voor verkeer. Kortom, Eger is een echte aanrader.

Busreizen, Hongarije, Eger

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vlieg-busreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023