Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Stedentrip Brussel

Trendy hoofdstad

Lees alles over Brussel

Bekijk reizen

 • 45 jaar ervaring
  Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
 • Altijd bereikbaar
  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
 • Veilig op vakantie
  ANVR SGR SGRZ KTB Calamiteitenfonds

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Speciaal geselecteerd
Ontdek onze unieke vakanties
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Oktober 2018
November 2018
December 2018
Intro
Snel door naar
Intro

Lees alles over Brussel

Goed voorbereid op vakantie

Wie van contrasten houdt, kan tijdens een stedentrip Brussel zijn hart ophalen. Naast moderne gebouwen heeft Brussel ook een enorm historisch erfgoed te bieden. Onder andere het prachtige gotische stadhuis en de gildehuizen op de Grote Markt zijn zeker de moeite waard. Rondom de Grote Markt bevindt zich een wirwar van straatjes vol winkels en boetieks waar het goed toeven is. Maar ook in de Nieuwstraat en de Louizalaan zult u zeker slagen. Puur Brussel is ook de vlooienmarkt op het Vossenplein maar ook de St. Michielskathedraal, het karakteristieke Atomium, en de vele parken zijn zeker interessant om te bezoeken tijdens een stedentrip Brussel.

Voor uw stedentrip Brussel heeft u een ruime keuze uit vertrekmogelijkheden bij ons. Zo kunt u snel en comfortabel reizen per trein of eigen vervoer. In Brussel bieden wij een uitstekende keuze aan hotels. Op optimaal te kunnen genieten van de stad tijdens een stedentrip Brussel kunt u een Visit Brussels Card boeken, dé chipkaart voor al het openbaar vervoer en meer voordelen!

Onze adviseurs

City 2 is één van de grootste winkelcentra van België. Gelegen in de Nieuwstraat kunt u hier heerlijk winkelen in één van de meer dan 100 winkels.

Albert
Albert Stedentrip specialist
 Liejana van Belle
Liejana Stedentrip specialist
Stephan
Stephan Stedentrip specialist

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 4 vakanties in Brussel

Bezienswaardigheden in Brussel

Atomium

Atomium

Het Atomium staat in het Heinzelpark in Brussel en staat voor de Wereldtentoonstelling in Brussel in 1958, de zogenaamde Expo 58. Het monument staat voor het metaal 'ijzer' dat destijds sterk in ontwikkeling was en een belangrijke rol speelde in de jaren vijftig. Uiteindelijk is er besloten om de constructie van negen bollen van aluminium te vervaardigen en niet van staal. De bedoeling was om het gebouw zes maanden te laten staan. Aan het einde van de wereldtentoonstelling is uiteindelijk besloten om het gebouw, dat toch heel populair en bekend was geworden, toch maar te laten staan.
Grote Markt

Grote Markt

Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden van Brussel is het plein in het centrum van Brussel, de Grote Markt. Al in de 11e eeuw was de Grote Markt het centrum van de stad. Aan de Grote Markt vind je onder andere het Stadhuis, het beroemde Broodhuis en diverse gildehuizen. Naast de bloemenmarkt op het plein zijn er ook talloze café's en restaurants. Regelmatig vinden er ook concerten of manifestaties plaats. Sinds 1998 staat de Grote Markt op de Werelderfgoedlijst van de Unesco.
St. Michiels Kathedraal

St. Michiels Kathedraal

De St. Michiels kathedraal is het belangrijkste kerkgebouw in het oude centrum van Brussel. De bouw van de kathedraal is begonnen in de 13e eeuw onder leiding van de Hertog van Brabant. In de 20e eeuw vond er een grootschalige restauratie van het gebouw plaats. Regelmatig vinden er feestvieringen, concerten en tentoonstellingen plaats. Tegen betaling is de kathedraal open voor publiek.
Bezienswaardigheden in Brussel

Ervaringen van onze klanten

Frits Vonk Hotel Silken Berlaymont is een voordelig maar zeer goed hotel! Het ontbijt was zeer uitgebreid. Goed geregeld!

Lees meer Lees minder

Ann Brouwers Wij logeerden in het NH Grand Place en genoten van alle luxe, de mooie kamer en het fijne personeel. Voor ons vaker een NH hotel, wat een service! Bedankt de Jong Intra.

Lees meer Lees minder

Dave Jongerius In het voorjaar hebben wij een stedentrip Brussel gemaakt met de Jong Intra Vakanties. Het was een comfortabele treinreis en ook het hotel Novotel was heerlijk! Goed ontbijt en en heerlijk zwembad.

Lees meer Lees minder

Willem Tekamp Het hotel Ibis Grand Place in Brussel is eenvoudig maar zeer schoon met prima personeel en een perfecte ligging in het centrum van Brussel. Een prima kwaliteit/prijs verhouding. Hou het in uw pakket!

Lees meer Lees minder

Brussel in beeld

 • Brussel
  Brussel
 • Brussel
  Brussel
 • Brussel
  Brussel
 • Brussel
  Brussel
 • Brussel
  Brussel
 • Brussel
  Brussel
 • Brussel
  Brussel
 • 10
  foto's
  Brussel

Populaire vakanties in Brussel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 4 vakanties in Brussel
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service