Gunstige ligging in de stad

Hotels in Antwerpen, staan bekend om hun gastvrijheid, of het nu in het weekend is of door de week. Gelegen op relatief korte afstand van een bus- of metro halte of het mooi gerenoveerde centraal station en in de buurt van de bekendste winkelstraten, de Meir en de Keyserlei. De hotels in Antwerpen bieden goede faciliteiten, zoals bijvoorbeeld gratis WIFI.

Kortom, een stedentrip Antwerpen is altijd een goed idee!

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

Antwerpen en Rubens zijn een duo!

Zoals de Romeinse soldaat Brabo, op de Grote Markt, waakt over de stad, zo leeft de naam van de beroemde schilder Rubens ook voort in de geschiedenis van Antwerpen. Tijdens een weekend Antwerpen of stedentrip Antwerpen komt u ongetwijfeld voorbij zijn vroegere woonhuis waar hij gewoond en gewerkt heeft. Antwerpen staat ook bekend om de prachtige gildehuizen uit de Renaissance, die samen met het 16e eeuwse stadhuis, de Grote Markt omringen. Dit mag u niet missen. Maar er is meer te zien in Antwerpen, met de Antwerp City Card kunt u o.a. diverse musea en monumentale kerken gratis bezoeken. Tevens kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen die in de gids vermeldt staan. Uiteraard komt u talloze cafés en kroegjes tegen waar u kunt genieten van vele soorten Belgisch Bier. Na een dag vol indrukken opgedaan te hebben in deze bruisende stad is het fijn dat u ‘s avonds heerlijk kunt ontspannen in één van de speciaal geselecteerde hotels in Antwerpen.

Antwerpen ligt op korte afstand van onze landsgrens en is eenvoudig bereikbaar met eigen vervoer, maar ook per trein zijn er bij ons diverse mogelijkheden. Bekijkt u ons aanbod treinreizen Antwerpen.

Een bezoek aan Antwerpen is niet seizoensgebonden, zo is een bezoek aan de kerstmarkt Antwerpen aan het einde van een jaar ook een leuk uitstapje. Ook dan kunt bij ons terecht voor fijn hotel. Antwerpen bruist het hele jaar van de energie.

Onze gasten beoordelen onze geselecteerde hotels in Antwerpen met een:

8,2
onze gasten

Onze adviseurs

  • Albert
    Albert

In Antwerpen bieden wij een uitstekende keuze aan hotels, voor ieder wat wils!

Albert Stavorinus

Ervaringen van onze klanten

Een heerlijk weekendje Antwerpen gehad. Wij zijn per trein gegaan en verbleven in hotel Leonardo. Een aanrader! En vanuit het station de straat oversteken en je bent zo in het hotel.

Ons hotel Leopold had een mooie lokatie aan het Stadspark en was een goede uitvalsbasis om de stad te bezoeken. Verzorgd en lekker uitgebreid ontbijt. Het nieuwe Museum aan de Stroom (MAS) is voor iedereen aan te raden!

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen