Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Spanje kent zoveel mogelijkheden! Vraag de Jong Intra Vakanties om een maatwerkofferte om uw droomreis naar Spanje te realiseren.

Uw maatwerkreis – ons werk!

Na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek over uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een maatwerkofferte.

In uw maatwerkofferte vindt u een voorstel voor uw reis en een duidelijk opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn.

Na het versturen van de maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag met u de tijd om de offerte 100% perfect te laten aansluiten bij uw wensen.

Stel uw eigen reis samen


Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Spanje of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Spanje? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tm vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Spanje? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Stel uw eigen reis samen

Onze adviseurs

Wij staan voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw reis naar Spanje. De routes en reizen op deze website zijn met zorg samengesteld, maar wilt u hier zelf iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan!

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Spanje & Portugal expert

Spanje en Andalusië à la Carte

Kaartje Spanje

Spanje à la carte

Bij de Jong Intra Vakantie vindt u het reisprogramma Spanje à la Carte. Dit is dé manier om in uw eigen tempo de bezienswaardigheden te bezoeken in de plaatsen die u aandoet. U stelt zelf uw reisschema samen: vrijheid, blijheid!

Het belangrijkste kenmerk van Spanje à la carte zijn de vaste prijzen van de overnachtingen. Zo weet u vooraf al ongeveer welke prijs uw maatwerkaanvraag zal krijgen. Wel zo duidelijk!

Wij hebben 1 tip samengesteld!

Hoe werkt Spanje a la carte?

Afstandentabel Spanje

Op de landkaart ziet u de 26 plaatsen in Spanje waar wij 3- of 4-sterren hotels voor u kunnen reserveren tegen een vaste prijs.

In de kilometertabel vindt u de onderlinge afstanden tussen de plaatsen. Nadat u uw gewenste route hebt uitgestippeld, geeft u deze via het offerteaanvraagformulier door aan onze maatwerkspecialisten. Binnen 1 werkdag ontvangt u van de Jong Intra Vakanties een offerte van de door u aangevraagde reis. Nadat u deze heeft goedgekeurd zullen wij de reis definitief voor u reserveren - offerte is uiteraard geheel vrijblijvend en kan naar wens worden aangepast.

Neem voor meer informatie over Spanje à la Carte contact op met één van onze maatwerkspecialisten of vraag direct een maatwerkofferte voor uw Spanje à la Carte reis op.

Uw Spanje à la Carte reis is geboekt?

Dan kan de voorpret beginnen! Ongeveer 3 weken voor het vertrek ontvangt u een hotellijst, landkaart, een reisbeschrijving met bezienswaardigheden van de streek en uw vliegtickets en huurautovoucher. In het eerste hotel van uw reis liggen de vouchers voor alle overnachtingen klaar.

Kaart Andalusië

Andalusië à la carte

Bij de Jong Intra Vakantie vindt u naast de mogelijkheden van Spanje à la Carte ook de autorondreizen van Andalusië à la Carte. Dit is dé manier om in uw eigen tempo de bezienswaardigheden te bezoeken in de plaatsen die u aandoet. U stelt zelf uw reisschema samen: vrijheid, blijheid!

Net als bij Spanje à la carte wordt bij Andalusië à la carte gewerkt met vast prijzen voor de overnachtingen. Indien voor een bepaalde stad een toeslag van toepassing is, is dit ook vooraf al duidelijk.

Hoe werkt Andalusië à la carte?

 

Wij hebben 1 tip samengesteld!

Hoe werkt Andalusië à la Carte?

Afstandetabel Andalusië

Op de landkaart ziet u de 18 plaatsen in de regio Andalusië waar wij 3- of 4-sterren hotels voor u kunnen reserveren tegen een vaste prijs. In de kilometertabel vindt u de onderlinge afstanden tussen de plaatsen. Nadat u uw gewenste route hebt uitgestippeld, geeft u deze via het offerteaanvraagformulier door aan onze maatwerkspecialisten. Binnen 1 werkdag ontvangt u van de Jong Intra Vakanties een offerte van de door u aangevraagde reis. Nadat u deze heeft goedgekeurd zullen wij de reis definitief voor u reserveren - offerte is uiteraard geheel vrijblijvend en kan naar wens worden aangepast.

Neem voor meer informatie over Andalusië à la Carte contact op met één van onze maatwerkspecialisten of vraag direct een maatwerkofferte voor uw Andalusië à la Carte reis op.

Uw Andalusië à la Carte reis is geboekt?

Dan kan de voorpret beginnen! Ongeveer 3 weken voor het vertrek ontvangt u een hotellijst, landkaart, een reisbeschrijving met bezienswaardigheden van de streek en uw vliegtickets en huurautovoucher. In het eerste hotel van uw reis liggen de vouchers voor alle overnachtingen klaar.

 

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 9 vakanties

Maatwerk

Optimaal genieten

Van een maatwerkreis Spanje wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

Pueblos blancos, Andalusië

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen en fly drives                                                                                        

 • Ervaren maatwerkspecialisten en deskundig advies

 • De mooiste regio's en routes                                                                      

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

In beeld

 • Segovia
  Segovia
 • Kaartje Spanje
  Kaartje Spanje
 • Kaart Andalusië
  Kaart Andalusië
 • Pueblos blancos, Andalusië
  Pueblos blancos, Andalusië

Populaire vakanties in Maatwerk Spanje

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 9 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld