Vakantie Costa Barcelona

Vakantie Costa Barcelona

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Ronald

De Costa Barcelona loopt van Blanes tot aan Barcelona en strekt zich ongeveer vijftig kilometer uit. De mooie stranden aan de Middellandse Zee bestaan voornamelijk uit zand, maar er zijn ook wat kiezelstranden. De kust is verder te typeren als steil.Na het vertoeven op het strand is het gemakkelijk om een leuke bar te vinden waar u heerlijk op het terras kunt gaan zitten.

Ronald

Zonvakanties specialist

De Spaanse Costa Barcelona staat garant voor een heerlijke zonvakantie. Of u nu reist met z’n tweeën, met uw familie of met vrienden, deze bestemming is zo veelzijdig dat u er hoe dan ook een geslaagde vakantie zult beleven.

Bestemmingen aan de Costa Barcelona

Top 3 Vakantie Costa Barcelona

 • Appartementen Sorrabona

  1. Spanje
  2. Costa Barcelona
  3. Pineda de Mar
  Appartementen Sorrabona
  v.a. € 107 p.p.
  • reisgezelschap 2 Volwassenen
  • reisduur 5 dagen
  • vertrekdatum 12 mei 2023
  • exclusief € 25,00 reserveringskosten exclusief € 25,00 reserveringskosten
 • Hotel Mercè

  1. Spanje
  2. Costa Barcelona
  3. Pineda de Mar
  Hotel Mercè
  v.a. € 79 p.p.
  • reisgezelschap 2 Volwassenen
  • reisduur 4 dagen
  • vertrekdatum 10 apr. 2023
  • exclusief € 25,00 reserveringskosten exclusief € 25,00 reserveringskosten

Naar de Costa Barcelona met de Jong Intra Vakanties

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u diverse mooie vakanties aan de Costa Barcelona. Kies voor een comfortabel appartement met ruimte voor het hele gezin of een stijlvol hotel aan het strand. De Costa Barcelona is een uitstekende bestemming voor gezinnen met kinderen, de streek is namelijk zeer kindvriendelijk. Ook voor stellen en jongeren valt er genoeg te beleven.

Hotels en appartementen aan de Costa Barcelona

Van kleinere appartementen tot aan grote hotels: de Jong Intra Vakanties heeft voor iedereen een passend aanbod. Waar de één een kindvriendelijke accommodatie is, is de andere juist een adults only hotel, de keuze is aan u.

AdobeStock_48672654

Goed voorbereid op vakantie naar de Costa Barcelona

Uitstapjes aan de Costa Barcelona

Parc del Castell

Voor het beste uitzicht over Malgrat de Mar bezoekt u de heuvel waarop Castell Park ligt. Het is leuk om de lift naar de top van de heuvel te nemen. U kunt genieten van de groene omgeving terwijl u uitkijkt over het dorp.

Parc del Castell, AdobeStock_217405733

Montserrat

Het Klooster van Montserrat (Monasterio de Montserrat) is een Benedictijnse abdij in het Spaanse Catalonië. Op een hoogte van ca. 700 meter ligt het in de bergen, op ongeveer 40 km van Barcelona. Zeker een aanrader! Alleen de tocht al naar dit bedevaartsoord voert u langs prachtige rotsformaties. Tevens kunt u hier de Zwarte Madonna bewonderen en de rijke, religieuze collectie in het museum bekijken.

Montserrat, AdobeStock_76357767

Dagtrip Barcelona

Een dagtrip Barcelona is áltijd een goed idee! U kunt een dagtrip naar Barcelona helemaal vol plannen, want deze stad heeft veel te bieden. Wij raden u aan enkele highlights te kiezen zodat u uw tijd goed kunt besteden, denk hierbij aan highlights zoals de Sagrada Família, Park Güell en La Rambla. Een andere leuke en efficiënte manier op Barcelona in één dag te leren kennen is doormiddel van een fietstour onder leiding van een ervaren gids.

Dagtrip Barcelona, AdobeStock_256697777

Dagtrip Girona

Girona behoort tot de rustigere Spaanse steden. De stad heeft een dorps karakter en valt buiten het massatoerisme zoals u dat in andere Spaanse steden treft. Grote beroemde bezienswaardigheden moet u niet verwachten: de dorpse sfeer, gezellige terrasjes en marktjes en de Kathedraal van Girona zorgen ervoor dat u de het strand een dagje kan afwisselen voor een rustige dag in de stad.

Dagtrip Girona, AdobeStock_210834096

Reizen naar Costa Barcelona

Met het vliegtuig naar de Costa Barcelona

Wanneer u met de Jong Intra Vakanties naar Costa Barcelona reist heeft u keuze uit een ruim vluchtaanbod vanaf luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Afhankelijk vanaf welke luchthaven u vertrekt, zal de vluchtduur ca. 2 uur en 10 minuten zijn. U zal landen op de luchthaven van Barcelona.

Met de auto naar de Costa Barcelona

Al jaren is de auto een populair vervoerssoort om naar de Costa Barcelona te reizen. Het grote voordeel is dat u dan geen rekening hoeft te houden met tijd en bagage. Afhankelijk van de duur van uw tussenstops en drukte op de weg zal u ca. 13 uur onderweg zijn. U dient rekening te houden met de tolwegen in Frankrijk en Spanje.

Met de bus de Costa Barcelona

Reizen met de bus wordt als zeer gemakkelijk en ontspannen ervaren. U stapt in Nederland op, slaapt een nacht in de bus en de volgende morgen wordt u wakker in Spanje. Geen stress dus en u heeft al veel gezien voordat u nog maar op bestemming bent aangekomen.

Vervoer in de Costa Barcelona

Het vervoer aan de Costa Barcelona is goed geregeld. Neem bijvoorbeeld de spoorlijn, die langs de gehele kust loopt, waarmee u vanuit iedere badplaats naar het centrum van Barcelona kunt reizen. De badplaatsen Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar en tenslotte Calella hebben allemaal hun eigen treinstation. Er rijden in het gebied ook verschillende buslijnen, die de plaatsen met elkaar verbinden. Een huurauto is het perfecte instrument om optimaal het prachtige gebied te kunnen verkennen op eigen gelegenheid. U kunt een auto huren die u bij aankomst op de luchthaven van Barcelona ophaalt. 


Praktische informatie over reizen naar Spanje

Wilt u meer weten over reizen naar Spanje? Alle praktische informatie vindt u op onze speciale Spanje pagina.

U vindt hier informatie over o.a.

 • Reisdocumenten

 • Geldzaken

 • Openingstijden van winkels

 • Klimaat en beste reistijd

 • Eten en drinken

 • Feestdagen in Spanje