Vakantie Benidorm

Vakantie Benidorm

Benidorm is zowel in de zomer als in de winter een begrip bij Nederlanders. Velen keren jaarlijks terug naar de kilometers lange zandstranden van Playa Levante en Playa Poniente met daar tussenin het zeer gezellige oude centrum.

Lees alles over Vakantie Benidorm

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Benidorm met de Jong Intra Vakanties

Benidorm is zowel in de zomer als in de winter een begrip bij Nederlanders. Velen keren jaarlijks terug naar de kilometers lange zandstranden van Playa Levante en Playa Poniente met daar tussenin het zeer gezellige oude centrum. Dit oude centrum heeft kronkelende smalle straatjes en veel winkels. Hier tref je ook nog de typisch Spaanse sfeer. In de zomer is het avondvertier enorm met tientallen discotheken, restaurants, barretjes en vele terrasjes.

In de wintermaanden gaat het er allemaal iets relaxter aan toe en wordt in diverse gelegenheden plaats gemaakt voor de bingo en een ouderwets gezellige dansavond. Houd je van spareribs? Ga dan naar Tony Roma's aan de Avenida del Mediterraneo, deze Amerikaanse keten heeft volgens velen de beste.

Zonvakanties naar Benidorm

Voor een heerlijke zonvakantie Benidorm 2024 ben je bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit diverse hotels met zwembaden. Wil je echt volledig ontspannen? Boek dan een all inclusive vakantie Benidorm.

In Benidorm is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig.


Goed voorbereid op vakantie naar Benidorm

Uitstapjes Benidorm

El Casco Antiguo

Vanaf dit voormalige kasteel heb je mooi uitzicht over de welbekende kust van Benidorm. Het is een mooie plek om wat rond te struinen, iets te drinken of simpelweg even te genieten van het uitzicht.

El Casco Antiguo, Benidorm - AdobeStock 431018710

Mundomar

Mundomar is een hooggewaardeerde dierentuin waar jong en oud zich uren kan vermaken. Het goed onderhouden park beschikt over een grote diversiteit aan dieren en er worden dagelijks meerdere shows gehouden. Het park is tevens goed bereikbaar met de bus.

Dierenpark Punta Verda, AdobeStock_108503160

Reizen naar Benidorm

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Benidorm reis je eenvoudig met je eigen auto of per vliegtuig naar Benidorm.

Met het vliegtuig naar Benidorm

Ben je liever snel bij de accommodatie in Benidorm? Dan kun je ervoor kiezen naar Benidorm te vliegen. Er is de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2,5 uur vliegen kom je dan aan op de luchthaven van Alicante. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 40 minuten rijden naar je vakantieadres in Benidorm.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Benidorm

Reizen met de eigen auto naar Benidorm is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heb je tijdens de vakantie in Benidorm altijd de beschikking over eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Benidorm is ca. 1990 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Parijs en Gerona (E-15) richting het zuiden.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.