Vakantie Spanje | de Jong Intra Vakanties

Last minutes Spanje

Ronald

Spanje is een vakantiebestemming voor iedereen. Gezinnen, stellen en vriendengroepen zijn hier allemaal aan het juiste adres. Spanje is erg geschikt voor strandvakanties, maar ook prachtige rondreizen. En wat dacht u van overwinteren of een korte stedentrip? Mocht u spontaan de Nederlandse kou willen ontvluchten, dan is dat nooit te laat om te boeken. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid aanbod scherp geprijsde last minute vakanties naar Spanje.

Boek nu uw last minute Spanje en vertrek al binnen 4 weken!


Last minutes Spanje met de Jong Intra Vakanties

Last minute rondreis Spanje

Een rondreis is de beste manier om een land te leren kennen. U rijdt door indrukwekkende landschappen naar de hoogtepunten van Spaanse regio's. Heeft u lang getwijfeld over welke rondreis het moest worden en komt de datum van vertrek steeds dichterbij? Of wacht u liever niet te lang voor u vertrekt? Dat is geen probleem bij de Jong Intra Vakanties. Ook kort voor vertrek beschikken wij nog over een ruim aanbod last minutes Spanje tegen een scherpe prijs.

Rondreizen Spanje

Last minute stedentrip Spanje

Een stedentrip Spanje is erg populair. Met name de stad Barcelona trekt jaarlijks enorme hoeveelheden toeristen. Een stedentrip duurt enkel en paar dagen en hoeft daarom niet ver vooruit gepland te worden. Heeft u onverwachts een lang weekend vrij of heeft u spontaan de behoefte om er even tussenuit te gaan? Bekijk dan onze scherp geprijsde last minute stedentrips Spanje. Binnen de kortste keren wandelt u rond de Sagrada Familia.

Stedentrip Spanje

Last minute zonvakantie Spanje

Omdat Spanje veel zonuren en fijne stranden heeft, is het een echte zonvakantiebestemming. Zodra de zomer van start is, stromen de stranden, hotels, campings en appartementen vol. Maar u hoeft niet bang te zijn om mis te grijpen. Kort voor vertrek beschikken wij nog over voldoende accommodaties, zodat u op last minute zonvakantie naar Spanje kan. Dat is voordelig genieten van een goedkope last minute onder de Spaanse zon.

Zonvakanties Spanje

Praktische informatie over reizen naar Spanje

Wil je meer weten over reizen naar Spanje? Alle praktische informatie vind je op onze speciale Spanje pagina.

Je vindt hier informatie over o.a.

  • Reisdocumenten

  • Geldzaken

  • Openingstijden van winkels

  • Klimaat en beste reistijd

  • Eten en drinken

  • Feestdagen in Spanje

Strand Spanje