Vakantie Calella

Vakantie Calella

Een zonvakantie Calella aan de Costa Barcelona is erg populair. De hotels en appartementen die wij aanbieden worden door onze klanten uitstekend gewaardeerd.

Lees alles over Vakantie Calella

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Calella met de Jong Intra Vakanties

Calella is een zeer levendige badplaats met een mooi breed strand. Calella heeft een groot oud centrum met zeer veel kleine straatjes met talloze winkeltjes en restaurantjes. De meeste hotels hebben een jarenlange ervaring in het hun gasten optimaal naar hun zin te maken. Het uitgaansleven is zoals in vele plaatsen aan de Costa de Barcelona uitgebreid. Calella heeft hiervoor het project Calella Activa opgezet met een groot aanbod aan activiteiten om uw vakantie nog onvergetelijker te maken.

Zonvakanties naar Calella

Voor een heerlijke zonvakantie Calella ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit kleinschalige hotels en appartementen met zwembaden.


Reizen naar Calella

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Calella reist u eenvoudig met uw eigen auto, per bus of per vliegtuig naar Calella.

Met het vliegtuig naar Calella

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Calella? Dan kunt u ervoor kiezen naar Calella te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Girona. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 45 minuten rijden naar uw vakantieadres in Calella.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Calella

Reizen met de eigen auto naar Calella is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Calella altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Calella is ca. 1450 km. De snelste route verloopt via Parijs, Clermont Ferrand en Perpignan

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.

Met de bus naar Calella

Wanneer u ervoor kiest om met een luxe touringcar naar Calella te reizen komt u uitgerust op uw bestemming aan. Deze comfortabele en betaalbare manier om uw strandbestemming te bereiken is erg ideaal. De Jong Intra Vakanties voert de buspendelvakanties naar Spanje uit met Solmar Tours. U kiest eerst het hotel of appartement op uw vakantiebestemming en boekt eenvoudig een comfortabel buspendel bij. Uiteraard is het ook mogelijk een losse busvakantie Spanje bij de Jong Intra Vakanties te boeken