Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Rijke cultuur

Er is eigenlijk niet één Griekenland. Griekenland heeft vele eilandjes en bijzondere gebieden. Griekenland word al heel lang bewoond, waardoor er overal culturele hoogtepunten te vinden zijn. Denk hierbij aan de historische stad Knossos op Kreta en de ruïnes van het Asklepieion.

Algemeen
Ervaringen

Reisaanbod

Griekenland staat natuurlijk bekend om haar mooie zandstranden, azuurblauwe zee en heel veel zon. De kust is maar liefst 15.000 kilometer lang, hier zit zeker een perfect stukje strand voor u bij. Maar dit is niet het niet enige wat Griekenland te bieden heeft. Griekenland is een grote archeologische vindplaats. Hierdoor heeft Griekenland een groot cultureel erfgoed en daarbij vele bezienswaardigheden.

Naast onze groepsreizen naar Griekenland kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een vliegvakantie Griekenland of een citytrip naar Athene.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de groepsreizen Griekenland met een 8,1 en de reisleiders zelfs met een 9,1!

Heeft u ook zin in een adembenemende zomervakantie? Boek dan snel een groepsreis naar Griekenland.

Onze gasten beoordelen onze groepsreizen Griekenland met gemiddeld een

8,6
onze gasten

Onze adviseurs

  • jlo
    Jan Willem
  • trudy
    Trudy

Of u nu kiest voor een rondreis door Griekenland of door Kreta, u zult zeker genieten van de culturele en landschappelijke hoogtepunten!

Maurice

Ervaringen van onze klanten

We hebben genoten van onze reis naar Kreta. We hebben veel gezien, maar gelukkig was er ook voldoende tijd voor een bezoek aan het strand. We vonden vooral de kookworkshop en de boottocht heel erg leuk!

Dit was voor mij de eerste keer dat ik met een groepsreis ben meegegaan. Het was een hele leuke groep met alle leeftijden. Voor mij voor herhaling vatbaar. De gids die we hadden, moet u in een gouden kooitje bewaren. Perfect.