Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Kroatië leent zich uitstekend om ontdekt te worden tijdens een groepsreis. Tijdens uw reis door Kroatië in onze luxe touringcar, reist u met gelijkgestemden, maakt u kennis met de mooiste plekjes en geniet u van zon, cultuur en natuur.

Onze adviseurs

Eigenlijk vind ik niet dat ik in Kroatië maar 1 hoogtepunt kan kiezen. De meren van Plitvice, de prachtige eilanden en mooie steden als bijvoorbeeld Dubrovnik, in mijn ogen waren het allemaal hoogtepunten.

Jan Willem
Jan Willem Busreizen en riviercruise specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Kroatië is zeer geschikt om in een goed gezelschap te verkennen. Wilt u veel van Kroatië zien, horen en beleven dan is een groepsreis een echte aanrader. Vanuit een vaste standplaats in Opatija of Podgora worden er (bijna) dagelijks uitstapjes gemaakt.

Naast onze groepsreizen Kroatië bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een rondreis door Oostenrijk.


Wilt u volledig verzorgd op vakantie? Boek dan snel een groepsreis Kroatië!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties

Ervaringen

Meneer en mevrouw Vogelezang De reis naar Opatija was gewoon prachtig, prima hotel, heerlijk eten, veel keus enz. Peter, de chauffeur was niet alleen een uitstekend chauffeur maar ook een prima reisleider die veel vertelde en leuke initiatieven had die de vakantie volmaakt maakte.
Lees meer Lees minder
Mevrouw ten Berg Wij hebben kort geleden met uw organisatie een busreis naar Kroatië gemaakt, welke 200% naar tevredenheid. Zowel het Hotel, ligging, gezelschap en niet te vergeten onze geweldige chauffeur Maurice.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Split 1
  Split 1
 • Istrie strand
  Istrie strand
 • Dubrovnik
  Dubrovnik

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!