Busreizen en vlieg-busreizen | de Jong Intra Vakanties

Busreizen Denemarken

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Claudia, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Ontdek de schoonheid van het oudste Koninkrijk van de wereld. Van de adembenemende westkust tot het mooie Lakeland, via Funen met de mooie fruittuinen, romantische kastelen en waterrijke steden naar Kopenhagen.

Claudia

Busreizen specialist

Ontdek waarom de Denen de gelukkigste mensen ter wereld zijn.


Lees alles over busreizen naar Denemarken

Dé specialist in busreizen naar Denemarken

Eén van onze bekendste producten zijn onze busreizen. Hier zijn wij in 1972 mee gestart en stellen wij nog steeds met alle plezier samen. Kies voor een rondreis door Denemarken en ontdek de regio met onze Luxe Comfort Class Touringcar.

Excursiereizen met de bus naar Denemarken

Een rondreis door Denemarken is een onvergetelijke ervaring. Ontdek het Deense 'Hygge', oftewel het gezellig samenzijn waardoor de Denen zo gelukkig zijn. De ervaren chauffeur tevens reisleider begeleid je tijdens de hele reis en weet alles te vertellen over de bestemming.

Busreizen, rondreizen door Denemarken

De mooiste regio's voor een busreis door Denemarken

Welke regio ga jij ontdekken?

Ontdek met onze chauffeur en tevens reisleider het prachtige Denemarken.

Aarhus

Aarhus is de op één na grootste stad van Denemarken en een echte havenstad. Er zijn ontzettend veel musea, welke het meer dan waard zijn om te bezoeken. Zo heb je bijvoorbeeld het bekende ARoS Art Museum en het Vikingmuseum Moesgaard met elk hun eigen unieke hoogtepunten.

Ook is het leuk om de Aarhus Food Market te bezoeken. Hier vind je keukens van over de hele wereld. De geuren en kleuren komen je vanaf de binnenkomst tegemoet waarna je kunt genieten van verschillende gerechten en lekkernijen.

busreizen, Denemarken, Aarhus

Kopenhagen

Kopenhagen is de hoofdstad en de grootste gemeente van Denemarken. Het is een sfeervolle stad aan het water met vele historische monumenten en gebouwen. Bezoek het stadhuis, het Koninklijk kasteel Amalienborg, de kleine zeemeermin en de kleurrijke oude haven van ‘Nyhavn’. Ook kun je heerlijk wandelen in de prachtige stadsparken, zoals Kings Garden. Een park in renaissance stijl met een rozentuin, standbeelden en botanische tuinen. Een echte aanrader als je even tot rust wilt komen van de stad.

busreizen, Denemarken, Kopenhagen

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vlieg-busreizen en kerst- en winterreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023