Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Intro
Lees alles over Praag
Goed voorbereid op vakantie

Comfortabel alle hotspots van Praag zien, terwijl u heerlijk ontspant in onze Luxury Class touringcar. Dat klinkt als muziek in de oren, niet waar? De Jong Intra Vakanties maakt het mogelijk met een busreis Praag!

Praag is de hoofdstad van Tsjechië. Het is er prachtig! In de Middeleeuwen stond de stad al bekend als een van de mooiste steden. Het wordt dus met recht 'de Gouden Stad' genoemd. De Praagse Burcht uit de 9e eeuw en het oude centrum huisvesten de belangrijkste bezienswaardigheden. Daarnaast is de beroemde Karelsbrug over de Moldau een echte eye-catcher! Ga mee met een busreis Praag en ontdek deze schitterende stad op een comfortabele manier! Onze chauffeur brengt u met plezier naar alle mooie plekjes.

Onze adviseurs

Ik was in Praag vooral onder de indruk van de Karelsbrücke (Karelsbrug). Deze bijzondere brug over de Moldau verbindt de 2 stadsdelen van Praag met elkaar en is een soort flaneerboulevard met lokale kunstenaars die portretten maken of kunstwerkjes verkopen. Echt erg leuk om eens op je gemak over heen te wandelen!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Praag

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Al 50 jaar specialist in busreizen

In 1972 zijn wij begonnen met het organiseren van busvakanties. En dat doen wij nog steeds met alle plezier! Onze specialisten stellen de mooiste busreizen in diverse landen en steden voor u samen. Zo weet u zeker dat u alle hotspots van het land of de stad ziet. En dat op een comfortabele manier!

Winnaar Nederlandse Vakantie Award beste busvakanties

Op 6 februari 2016 mochten wij de Nederlandse Vakantie Award voor beste busvakanties in ontvangst nemen. Daar zijn wij ontzettend trots op!

Luxe touringcars

Om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken is onze Comfort Class touringcar standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezetapparaat, airconditioning en een stoelafstand van 85 centimeter. Onze Luxury Class touringcar heeft nog meer beenruimte (92 centimeter), zijwaarts verstelbare stoelen, eigen stopcontacten en verstelbare voet- en hoofdsteunen.

Ervaringen

Marius Hagedoorn De gids die wij hadden in Praag, Bo, was een voortreffelijke gids. De tijd die zij aan onze trip besteedde was onverwacht uitgebreid. Alle lof.
Lees meer Lees minder
Mies Jetten Ik ging voor het eerst alleen en ik ben in een warm bad terecht gekomen. Hulp was er van alle kanten uit de groep en van Marco onze chauffeur. Ik ging alleen, maar was met 29 lieve mensen onderweg. Fantastisch! Het afscheid viel zwaar maar gelukkig niet alleen bij mij.
Lees meer Lees minder
Cees Nestra We hadden een uitstekende chauffeur!
Lees meer Lees minder
Jan Kuyper Onze chauffeur (Gerrit) was naast een hele goede/veilige rijder, ook nog eens zeer zorgzaam en een uitmuntende, leerzame verteller en entertainer. Kortom: 100%! Onze Tsjechische gids, Bo, sprak wonderwel goed Nederlands en ook zij vertelde heel veel over het verleden en de huidige situatie van Praag. Voor beiden grote hulde en wat de hele reis betreft: zeer aan te bevelen!!
Lees meer Lees minder
Miranda Noordermeer De reis naar Praag is ons goed bevallen, dit kwam o.a. door het mooie weer, een uitstekende chauffeur en in Praag een goede reisleidster die kennis van zaken had over Praag.
Lees meer Lees minder

Praag in beeld

 • Praag
  Praag
 • Centrum Praag
  Centrum Praag
 • Uitzicht Praag
  Uitzicht Praag
 • Karelsbrug
  Karelsbrug

Vergelijkbaar

Naast een busreis Praag, bieden wij ook een stedentrip Praag aan.

Populaire vakanties in Praag

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Praag
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al 50 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service