Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Busreizen / Oostenrijk / Tirol / Nauders

Busreis Nauders

Op het drielandenpunt

Lees alles over Nauders

45 jaar ervaring
Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Busreis Nauders zijn momenteel niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Bel ons 0180 457803
of wij bellen u.

Openingstijden
ma-vr 09:00 - 21:00u
za 09:30 - 17:00u

Intro
Snel door naar

Lees alles over Nauders

Goed voorbereid op vakantie

Vanaf onze wisselplaats in Didam reizen we per luxe touringcar over de Duitse autosnelwegen en over de Oostenrijkse Alpen naar het zuiden. In de winter is Nauders een bij Nederlanders populaire skibestemming, in de zomer is het dorpje geliefd bij natuurliefhebbers. Tijdens onze excursiereis is het een heerlijke verblijfsplaats en een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de chauffeurs van de busreizen naar Nauders met een 9,1! Gaat u dit jaar met hen mee?

Onze adviseurs

Volgens mij hebben we Hotel Erika in Nauders al ruim 40 jaar in het programma! De familie Managalify staat altijd voor ons en onze gasten klaar. Gelukkig gaan zij door renovaties ed net zo goed met hun tijd mee als ons bedrijf en onze gasten! Het is en blijft een aanrader!

trudy
Trudy Busreizen specialist
jlo
Jan Willem Busreizen specialist

Ervaringen van onze klanten

W.M. Voogt We hadden een hele fijne vakantie. We waren met een leuke groep en de chauffeur had veel kennis over de plaatsen waar we naartoe gingen. Ook was de chauffeur een gezellige man, die ook ‘s avonds in het hotel altijd voor je klaar stond als je vragen had over de reis. Het was een mooie en gezellige reis, zeker één om nog een keer te doen.

Lees meer Lees minder

Klaas en Anna Wij hebben aan Ben een super chauffeur en reisleider gehad, hij vertelde onderweg veel over de omgeving waar we langs reden het was in 1 woord een geweldige reis zeker toen de koeien op zondag uit de bergen kwamen voor de Almabtrieb in september. Het was in Nauders 1 groot feest, echt een reis om aan te bevelen en wij zullen dat zeker doen.

Lees meer Lees minder

Meneer van der Broek De reis was in 1 woord: geweldig. De reis op zich, maar ook de chauffeur, echt een man die zijn vak verstaat! Hij wist enorm veel te vertellen tijdens de reis en hij stond voor iedereen klaar. Het hotel was uitstekend, ook daar was het personeel geweldig. We waren echt aan vakantie toe en we zijn heerlijk uitgerust. Fantastisch gewoon,en hopen de volgende keer weer met de Jong Intra op vakantie te gaan.

Lees meer Lees minder

Nauders in beeld

 • Nauders
  Nauders
 • Groep bij Hotel Erika
  Groep bij Hotel Erika
 • Winterbilder Nauders
  Winterbilder Nauders
Bekijk 0 vakantie in Nauders
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service