Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Busreizen / Kroatië

Busreizen Kroatië

Hoogtepunten van Kroatië

Lees alles over Kroatië

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Intro
Snel door naar

Lees alles over Kroatië

Goed voorbereid op vakantie

Vele honderden kilometers kustlijn, prachtige eilanden, gezellige stadjes en het imposante Nationale Park Plitvice met talloze meren en watervallen. Dit prachtige land is bij uitstek geschikt voor een busreis. Kroatië is echt een land met prachtige natuur en veel culturele hoogtepunten. Voor een busreis Kroatië bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze adviseurs

De reis naar de Dalmatische Kust verenigd voor mij alle belangrijke zaken voor een fijne vakantie. Naast de prachtige natuur van het Nationaal Park Plitvice en mooie stadjes als Dubrovnik, Split en Mostar (in Herzegowina) is er voldoende tijd voor zon, zee, strand en de mooie eilanden!

jlo
Jan Willem Manager Reisuitvoering
Rodger
Rodger Productmanager bus
trudy
Trudy Productmanager bus

Populaire bestemmingen in Kroatië

Reisaanbod

Onze chauffeur en/of reisleider neemt u graag mee voor een busreis naar Kroatië, wij bieden u bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een mooie busreis naar Istrië of een busreis naar Opatija

Naast onze busreizen naar Kroatië kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een autovakantie Kroatië of een pendelreis naar Porec.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de reisleiders van de busreizen Kroatië met een 8,6 en onze chauffeurs zelfs met een 9,5! Gaat u dit jaar met hen mee?

Heeft u ook zin in een mooie groepsreis? Boek dan snel een busreis Kroatië.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties in Kroatië

Ervaringen van onze klanten

Mevr. H Zandt Ik heb echt genoten van de reis naar Dalmatië. De groep was heel sociaal en gezellig, de omgeving was prachtig, chauffeur Gjevat geweldig. Hij heeft ons veel verteld over het land met zijn geschiedenis op zo'n manier alsof het de eerste keer was dat hij erover vertelde. Kortom, een vakantie om lang van na te genieten.

Lees meer Lees minder

W.J. van Baggem Hierbij wil ik u laten weten, dat wij een fantastisch mooie vakantie hebben gehad. Hotel Palace in Opatija was prima, we hadden een mooie kamer met balkon met zeezicht en het eten was van goede kwaliteit. De excursies waren zeer mooi en van goede kwaliteit. We hebben veel opgestoken van land Kroatië en genoten van de mooie natuur. Dit alles werd echter mede mogelijk gemaakt door de deskundige chauffeur/ reisleider Maurice. Wij kijken uit naar de volgende vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer Lees minder

Mevrouw ten Berg Wij hebben een busreis naar Kroatië gemaakt, welke 200% naar tevredenheid was. Zowel het hotel, ligging, gezelschap en niet te vergeten onze geweldige chauffeur Maurice.

Lees meer Lees minder

Meneer en mevrouw Vogelezang De reis was gewoon prachtig, prima hotel, heerlijk eten, veel keus enz. Peter, de chauffeur was niet alleen een uitstekend chauffeur maar ook een prima reisleider die veel vertelde en leuke initatieven had die de vakantie volmaakt maakte.

Lees meer Lees minder

Kroatië in beeld

Populaire vakanties in Kroatië

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties in Kroatië
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
  • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
  • Persoonlijke aandacht en uitstekende service