Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Lees alles over Berlijn
Goed voorbereid op vakantie

Met een busreis Berlijn bezoekt u dé hotspots van de stad op de meest comfortabele manier. Onze chauffeur brengt u naar de mooiste plekjes. U hoeft alleen maar te genieten. Gaat u mee met de Jong Intra Vakanties naar Berlijn?

Er is in korte tijd veel veranderd in Berlijn. De verdeelde stad is omgetoverd tot een van de hipste steden van Europa met talloze uitgaansmogelijkheden, winkelmogelijkheden en bekende bezienswaardigheden. Denk aan de restanten van de Berlijnse muur, een dierentuin in het hart van de stad, het grootste warenhuis van Europa, Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, de Gedächniskirche, het Rijksdaggebouw en talloze musea. Genoeg te doen in Berlijn! Daarom hebben wij voor u een busreis Berlijn samengesteld. Zo weet u zeker dat u niets mist.

Onze adviseurs

Een bezoek aan Berlijn is altijd een belevenis. Of u nu op eigen gelegenheid gaat, of per trein of met de bus reist. Onze busreis is uitermate geschikt voor een eerste bezoek. Onze chauffeur neemt u mee naar alle bekende én onbekende hoogtepunten en wordt regelmatig bijgestaan door onze uitstekende stadsgids. Voor een echte zorgeloze stedentrip kiest u dus voor een busreis Berlijn!

Chantal
Chantal Busreizen en riviercruise specialist
Jan Willem
Jan Willem Busreizen en riviercruise specialist

Voor wie is Berlijn geschikt?

Berlijn

Dé specialist in busreizen naar Berlijn

Al 50 jaar verzorgt de Jong Intra Vakanties busreizen naar Berlijn. Met een heerlijke excursieries naar Berlijn ontdekt u de regio vanuit één hotel met het gemak van de Jong Intra Vakanties.

Berlijn

Excursiereizen naar Berlijn

In geen enkele andere stad is het contrast tussen het verleden en heden zo groot en zo fascinerend. Na de val van De Muur is Berlijn in vele opzichten positief veranderd; moderne, architectonisch hoogstaande gebouwen wisselen schitterende monumentale panden af. Tijdens een excursiereis naar Berlijn zal uw chauffeur, tevens reisleider, u informeren over het fascinerende verleden en het moderne heden van deze stad.

Alle excursiereizen naar Berlijn

Cultuur in Berlijn

Thüringer Rostbratwurst

Eten en drinken

Als u van aardappelen, stamppotten, flinke stukken vlees en worst houdt zult u zeker genieten van de Duitse keuken. Bekende gerechten zijn de Wienerschnitzel, het Sauerkraut en de Bockworst. Duitsland is een waar paradijs voor worstenliefhebbers maar ook de traditionele gerechten staan hoog aangeschreven; waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van het streekaanbod. De Duitsers hechten veel waarde aan een stevige maaltijd waarbij het sociale karakter erg belangrijk is.

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Al 50 jaar specialist in busreizen

In 1972 zijn wij begonnen met het organiseren van busvakanties. En dat doen wij nog steeds met alle plezier! Onze specialisten stellen de mooiste busreizen in diverse landen en steden voor u samen. Zo weet u zeker dat u alle hotspots van het land of de stad ziet. En dat op een comfortabele manier!

Winnaar Nederlandse Vakantie Award beste busvakanties

Op 6 februari 2016 mochten wij de Nederlandse Vakantie Award voor beste busvakanties in ontvangst nemen. Daar zijn wij ontzettend trots op!

Luxe touringcars

Om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken is onze Comfort Class touringcar standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezetapparaat, airconditioning en een stoelafstand van 85 centimeter. Onze Luxury Class touringcar heeft nog meer beenruimte (92 centimeter), zijwaarts verstelbare stoelen, eigen stopcontacten en verstelbare voet- en hoofdsteunen.

Ervaringen

B. Loeffen Wij zijn enthousiast over de gemaakte busreis naar Berlijn, zowel over de inhoud van de reis als ook de uitstekende chauffeur Marcel en gids Bernt t.a.v. diens plaatselijke kennis van Berlijn.
Lees meer Lees minder
Ton Stam Goede service van de chauffeur en reisleider. De grote kennis van chauffeur en reisleider. Het uitstekend comfort van de bus.
Lees meer Lees minder
Spanjers De chauffeur Marco en gids Bernt zijn geweldig geweest voor ons. Ze deden alles wat in hun vermogen lag. Nogmaals dank.
Lees meer Lees minder

Berlijn in beeld

 • Skyline Berlijn
  Skyline Berlijn
 • Brandenburger Tor - Berlijn
  Brandenburger Tor - Berlijn
 • Warenhuis KaDeWe
  Warenhuis KaDeWe
 • Berlijnse Dom
  Berlijnse Dom
 • Berlijn
  Berlijn
 • Berlijn
  Berlijn
 • Thüringer Rostbratwurst
  Thüringer Rostbratwurst

Vergelijkbaar

Naast een busreis Berlijn, bieden wij ook een stedentrip Berlijn aan.

 • Een team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al 50 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service