Busreizen Berlijn

Busreizen Berlijn

Berlijn is de trotse, hippe hoofdstad van Duitsland en heeft ontzettend veel te bieden. Talloze musea, restanten van de Berlijnse muur, het grootste warenhuis van Europa. Comfortabel deze hotspots bezoeken doe je met een busreis Berlijn. Onze chauffeur brengt je naar de mooiste plekjes.

Lees alles over Busreizen Berlijn

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Goed voorbereid op busreis naar Berlijn

Met een busreis Berlijn bezoek je dé hotspots van de stad op de meest comfortabele manier. Onze chauffeur brengt je naar de mooiste plekjes. Je hoeft alleen maar te genieten. Ga je mee met de Jong Intra Vakanties naar Berlijn?

Ontdek Berlijn met een busreis

Er is in korte tijd veel veranderd in Berlijn. De verdeelde stad is omgetoverd tot een van de hipste steden van Europa met talloze uitgaansmogelijkheden, winkelmogelijkheden en bekende bezienswaardigheden. Denk aan de restanten van de Berlijnse muur, een dierentuin in het hart van de stad, het grootste warenhuis van Europa, Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, de Gedächniskirche, het Rijksdaggebouw en talloze musea. Genoeg te doen in Berlijn. Daarom hebben wij een mooie busreis Berlijn samengesteld. Zo weet je zeker dat je niets mist dankzij onze deskundige chauffeur.


Naar Berlijn met de Jong Intra Vakanties

Dé specialist in busreizen naar Berlijn

Al sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties busreizen naar Berlijn. Met een heerlijke excursiereis naar Berlijn ontdek je de regio vanuit één hotel met het gemak van de Jong Intra Vakanties.

Excursiereizen naar Berlijn

In geen enkele andere stad is het contrast tussen het verleden en heden zo groot en zo fascinerend. Na de val van De Muur is Berlijn in vele opzichten positief veranderd; moderne, architectonisch hoogstaande gebouwen wisselen schitterende monumentale panden af. Tijdens een excursiereis naar Berlijn zal je chauffeur, tevens reisleider, je informeren over het fascinerende verleden en het moderne heden van deze stad.

Busreizen Berlijn

Cultuur in Berlijn

Eten en drinken in Berlijn

Als u van aardappelen, stamppotten, flinke stukken vlees en worst houdt zult u zeker genieten van de Duitse keuken. Bekende gerechten zijn de Wienerschnitzel, het Sauerkraut en de Bockworst. Duitsland is een waar paradijs voor worstenliefhebbers maar ook de traditionele gerechten staan hoog aangeschreven; waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van het streekaanbod. De Duitsers hechten veel waarde aan een stevige maaltijd waarbij het sociale karakter erg belangrijk is.

Berlijn, Eten en drinken

Waarom een busreis naar Berlijn met de Jong Intra Vakanties?

Al 50 jaar specialist in busreizen

In 1972 zijn wij begonnen met het organiseren van busvakanties. En dat doen wij nog steeds met alle plezier! Onze specialisten stellen de mooiste busreizen in diverse landen en steden voor u samen. Zo weet u zeker dat u alle hotspots van het land of de stad ziet. En dat op een comfortabele manier!

Winnaar Nederlandse Vakantie Award beste busvakanties

Op 6 februari 2016 mochten wij de Nederlandse Vakantie Award voor beste busvakanties in ontvangst nemen. Daar zijn wij ontzettend trots op!

Luxe touringcars

Om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken is onze Comfort Class touringcar standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezetapparaat, airconditioning en een stoelafstand van 85 centimeter. Onze Luxury Class touringcar heeft nog meer beenruimte (92 centimeter), zijwaarts verstelbare stoelen, eigen stopcontacten en verstelbare voet- en hoofdsteunen.