Disneyland® Parijs inclusief entreeticket

Disneyland® Paris inclusief entreeticket

Maak de magische reis naar Disneyland® Paris compleet en boek in één keer de accommodatie en entreetickets. Ga je voor een ticket voor Disneyland® Park of Walt Disney Studios® Park of ontdek je beide parken met de meerdaagse entreetickets? Tijdens de boeking heb je een overzicht van alle bij te boeken entreetickets en de bijbehorende prijzen.

Lees alles over Disneyland® Paris inclusief entreeticket

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Lees alles over Disneyland® Paris

Een compleet verblijf met entreetickets tot de Disney® parken én een leuke accommodatie vlakbij de ingang van Disneyland® Paris, dat klinkt goed. Boek bij de Jong Intra Vakanties de complete Disney® reis en mis niks van de magie. Onze hotels liggen vlakbij Disneyland® Paris en bij veel accommodaties is het gebruik van een shuttlebus naar de parken inclusief. Boek bij de reis direct de entreetickets voor 1 of meerdere dagen voor de Disney® parken. Kijk hier voor alle aanbiedingen naar Disneyland® Paris.

Tijdens de boeking vind je een duidelijk overzicht van de entreetickets die je bij jouw Disney® reis kunt bij boeken inclusief de kosten. Je maakt zelf de keuze tussen 1 of 2 parken of tickets voor meerdere dagen.


Disneyland® Paris bij de Jong Intra Vakanties

Boek eenvoudig de gewenste entreetickets

Kies je voor een bezoek aan het Disneyland® Park of het Walt Disney Studios® Park? Of ontdek je beide parken met de meerdaagse entreetickets? Boek eenvoudig de entreetickets voor Disneyland® Paris bij de Jong Intra Vakanties. Tijdens de boeking kies je eenvoudig voor het gewenste ticket om de magische reis naar Disney® compleet te maken.

Toegang tot de Disney® parken

Eenmaal aangekomen bij Disneyland® Paris, wil je natuurlijk geen tijd verliezen. Met de bijgeboekte entreetickets heb je een snelle toegang tot de Disney® parken. Scan eenvoudig de QR-code van het voucher dat je bij de reisdocumenten ontvangt en het avontuur kan beginnen. Veel plezier.


Veel gestelde vragen over Disneyland® Paris en entreetickets

Waar ligt Disneyland® Paris?

Disneyland® Paris ligt in Marne-la-Vallée, op ca. 40 minuten rijden van Parijs. Marne-la-Vallée beschikt over een treinstation waar je vanuit Nederland met een directe verbinding met Eurostar naartoe kunt reizen.

Wanneer is Disneyland® Paris geopend?

Disneyland® Paris is het gehele jaar geopend. Gedurende het jaar wisselen de openingstijden en met speciale evenementen is het park ook 's avonds geopend. Check voorafgaand aan je bezoek de actuele openingstijden op de website van Disneyland® Paris of in de Disney® app.

Wat kost een entreeticket voor Disneyland® Paris?

De prijs voor een entreeticket voor Disneyland® Paris wordt bepaald door een aantal factoren. Zo heb je de keuze uit 1 of 2 parken of tickets voor meerdere dagen. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de datum die je boekt.


Magazine Citytrips

Of je nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia, wij kennen alle steden en delen die kennis graag met je. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 41 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Citytrips klein