Phantasialand

Phantasialand

Jenny

Phantasialand is erg veelzijdig en biedt jong en oud leuke attracties. Het is handig om een accommodatie te boeken zodat u alle tijd heeft om het park te ontdekken. We bieden tevens de mogelijkheid om gelijk met uw accommodatie ook alvast uw entreeticket aan te schaffen. Gemak dient de mens! En bent u jarig? Dan krijgt u op vertoon van uw legitimatiebewijs gratis entree! Veel plezier!

Jenny

Duitsland expert

Een reis om de wereld!


Lees alles over Phantasialand

Phantasialand in Duitsland, op slechts ca. 245 km van Utrecht, is één van de meest veelzijdige pretparken in Europa en heeft voor elk wat wils. De 6 unieke thema’s zorgen ervoor dat u zich geen moment verveeld en binnen een dag een reis om de wereld kunt maken. Hier loopt u van Berlin naar Mexico en bezoekt u onderweg ook Afrika en Chinatown.

In Wupi- en Wözlland zijn er voor de kleinste bezoekers naast diverse attracties ook leuke avonturen- en ontdekkingstochten. Voor liefhebbers van actie en snelheid is de geheime wereld van Deep in Africa een aanrader. Tijdens een rit in de Black Mamba kronkelt u door donkere afgronden en ravijnen en scheert u rakelings langs rotswanden.

Bent u niet bang om nat te worden? Spectaculair is de wildwater attractie River Quest, waar u in een vleermuisboot pijlsnel door de middeleeuwse burcht raast.

In Hollywood kijkt u naar de opname van wereldberoemde films als King Kong, Jaws, Tarzan en Alfred Hitchcock. Tijdens de diverse shows geniet u van live entertainment.