Disneyland® Parijs aanbiedingen

Disneyland® Paris aanbiedingen

Bekijk al onze aanbiedingen voor een verblijf in Disneyland® Paris. In ons aanbod hebben we hotels dichtbij de parken, maar ook leuke appartementen. Bij alle hotels zijn entreetickets bij te boeken, zo mis je niks van de magie van Disneyland® Paris.

Lees alles over Disneyland® Paris aanbiedingen

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Lees alles over aanbiedingen Disneyland® Paris

Een Disney® reis met de trein, eigen auto, hotel of appartement: het is allemaal mogelijk. Bekijk al onze aanbiedingen naar Disneyland® Paris en stel de reis naar keuze samen. Uiteraard is het altijd mogelijk de entreetickets bij te boeken. Onze favoriete hotels liggen op ca. 5 minuten rijden van Disneyland® Paris, heel dichtbij de magie dus. Slaap je liever wat verder weg? Kies dan voor één van de hotels in Val d’Europe of Bussy St Georges. Hiervandaan reis je eenvoudig naar de parken per RER (snelmetro). 


Veel gestelde vragen over aanbiedingen Disneyland® Paris

Wat kost een reis naar Disneyland® Paris?

De prijs van een Disney® reis hangt samen met veel factoren. Kies je bijvoorbeeld voor een hotel vlakbij de parken of ga je voor een voordeliger hotel in Val d'Europe? Daarnaast heb je keuze in entreetickets tussen bijvoorbeeld 2, 3 of 4 dagen entree. Of kies voor een ticket voor 1 dag en één van de twee parken. De reisperiode heeft ook invloed op de prijs. Bekijk hier de actuele prijzen en beschikbaarheid.

Wat is er inbegrepen bij een reis naar Disneyland® Paris?

Je kunt je reis naar Disneyland® Paris zo compleet mogelijk boeken bij de Jong Intra Vakanties. Tijdens het boekingsproces maak je de keuze voor het hotel en het vervoer. Boek bijvoorbeeld direct de trein naar Marne-la-Vallée. In een volgende stap kun je kiezen voor de gewenste entreetickets. Bij veel hotels is een gratis shuttleservice van het hotel naar de Disney® parken inbegrepen. Dit lees je terug in de tekst bij de betreffende hotels.


Magazine Citytrips

Of je nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia, wij kennen alle steden en delen die kennis graag met je. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 41 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Citytrips klein