Portaventura

Portaventura

Ronald

Ik ben al meerdere keren met een groep vrienden en hun kinderen naar PortAventura in Spanje geweest. Het waren fantastische dagen in een fantastisch park. Wij gaan zeker nog een keer terug om dan ook Ferrari Land te bezoeken. Ik krijg het nu al warm als ik in 5 seconden van 0 naar 180 km/u schiet!

Ronald

Zonvakanties specialist

Attractiepark direct naast Salou!

Onze aanbevelingen voor Portaventura


Lees alles over Portaventura

Achtbanen, shows, glijbanen en nog veel meer in een fantastisch familiepark nabij Salou. Een dag in PortAventura is eigenlijk veel te kort!

Tijdens uw zonvakantie in Spanje heeft u bij PortAventura de keuze uit 40 spectaculaire attracties verdeeld over zes volkomen verschillende werelden. Wat dacht u van de Dragon Khan, Furius Baco en de hoogste achtbaan van Europa, de Shambala. Tijdens uw zonvakantie PortAventura giert de adrenaline door uw lijf en zult u snelheden ervaren in achtbanen die u niet voor mogelijk houdt. Als u tenminste de moed heeft om er in te stappen!


Portaventura bij de Jong Intra Vakanties

Zonvakantie Portaventura; iets anders dan bakken op het strand

Tijdens uw zonvakantie in PortAventura heeft u de keuze uit 40 spectaculaire attracties verdeeld over zes volkomen verschillende werelden. Wat dacht u van de Dragon Khan, Furius Baco en de hoogste achtbaan van Europa, de Shambala. Tijdens uw zonvakantie PortAventura giert de adrenaline door uw lijf en zult u snelheden ervaren in achtbanen die u niet voor mogelijk houdt. Als u tenminste de moed heeft om er in te stappen!

Maar natuurlijk zijn er ook diverse minder spectaculaire maar net zulke leuke attracties die tijdens uw zonvakantie PortAvnetura kunt bezoeken. Denk maar eens aan de Tutuki Splash en de Angkor, de kinderspeelplaats in het Chinese Keizerrijk of de Tomahwak in de Far West!

En wilt u even bijkomen, of zijn al die attracties voor u iets te veel van het goede? Er zijn dagelijks 40 voorstellingen met dans, muziek, acrobatiek, pratende papegaaien en bekende figuren uit Sesamstraat. Uw zonvakantie PortAventura is een genot voor iedereen.

Is PortAventura toch niet precies wat u zoekt, maar wilt u wel in de omgeving van Salou op vakantie, kijkt u dan eens op zonvakantie Costa Dorada.

Wilt u voorafgaand aan uw reis wat meer van Spanje zien, dan zijn onze individuele rondreizen Spanje wellicht iets voor u!

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor één van onze andere zonbestemmingen. Kijk dan eens op zonvakanties Italië.


Vervoer naar Portaventura

Met de auto naar Portaventura

Portaventura is in ca. 17 uur bereikbaar met de eigen auto (ca. 1600 km). Alle accommodaties die de Jong Intra Vakanties aanbiedt, liggen op korte afstand van het attractiepark van Portaventura en beschikken over parkeergelegenheid. 

Met het vliegtuig naar Portaventura

U reist eenvoudig per vliegtuig naar Portaventura. Binnen ca. 2,5 uur vliegt u naar de luchthaven van Barcelona. U kunt vliegen vanaf Amsterdam, Brussel, Eindhoven, Keulen en Rotterdam.