Movie-Park-Germany

Movie Park Germany

Jenny

Movie Park Germany is een erg leuk park voor het hele gezin. Er zijn diverse attracties en mooie shows, die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Tip! Boek ook een accommodatie, zodat u meer tijd heeft het park te bezoeken.

Jenny

Duitsland expert

Een uniek film- en attractiepark!


Lees alles over Movie Park Germany

De ruim 40 shows en attracties in vijf verschillende thema’s staan garant voor eindeloos plezier met het hele gezin. Movie Park Germany in Duitsland neemt u mee in een onvergetelijke reis door een wereld waarin films tot leven komen. 

Het grootste Nickland van Europa heeft er vier groene bewoners bij: in de attractie Teenage Mutant Ninja Turtles – License to Drive! Dappere kinderen helpen de Turtles als testrijders op een hindernisparcours. Wie de test doorstaat, zal voor zijn moed beloond worden.

Laat zien dat u stalen zenuwen heeft en maak uw gordel goed vast. Want in de Van Helsing´s Factory vecht u zij aan zij met de meest beroemde vampierjager aller tijden. New York in de jaren ´50: vampieren en andere gevaarlijke wezens regeren de nacht. Niemand is veilig. Stap in en beleef een demonische achtbaanrit door het donker! Stort met 100 km per uur vanaf 60 meter naar beneden in de High Fall.

Spring als een ‘Bandit’ op de eerste houten achtbaan van Duitsland en maak in de MP Xpress loopings zonder vaste grond onder de voeten. In oktober, met Halloween trekken donkere wolken samen boven Bottrop. Gruwelijke monsters, hongerige weerwolven en ten dode opgeschreven patiënten dwalen door de straten en spookhuizen.

Hier ontmoeten kleine en grote bezoekers hun populaire film- en tv-helden zoals Scrat en Manny uit Ice Age. In het grootste NICKLAND van Europa begeleidt u SpongeBob in de Splash Bash naar Bikini Bottom of test u samen met Jimmy Neutron zijn nieuwste uitvinding. Vlieg in de Atomic Flyer door de lucht en trotseer de zwaartekracht voordat je in de Big River Adventure op een spannende jungle-expeditie door het regenwoud gaat.