Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Mei 2021
Juni 2021
Juli 2021
Intro
Snel door naar
Lees alles over Inclusief entreeticket
Goed voorbereid op vakantie

Boek een hotel Disneyland® Parijs inclusief entree en beleef een onbezorgde vakantie naar de magische wereld van Disneyland® Parijs! Omdat Disneyland® Parijs een groot attractiepark met 5 themaparken is, is het bijna noodzakelijk te overnachten om het gehele attractiepark te zien. Er is ook zo veel te doen! Parades, shows, attracties, lekkere restaurantjes en leuke winkeltjes. Onze specialisten hebben de leukste accommodaties in de omgeving van Disneyland® Parijs voor u geselecteerd. De meeste accommodaties bevatten een gratis pendeldienst naar Disneyland® Parijs en terug naar de accommodatie. Handig! Wij hebben ook een Disneyland®
aanbieding
.

Onze adviseurs

Met een hotel Disneyland® Parijs inclusief entree beleeft u de betovering van deze sprookjesachtige bestemming optimaal! U kunt op deze manier namelijk meerdere dagen in dit immens grote attractiepark verblijven. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen uw tripje te combineren met een dagje Parijs.

20190923_123515
Gitta Stedentrip specialist

Welke parken zijn er?

Disneyland Park

Het oudste en bekendste park van Disneyland® Parijs is het Disneyland Park. Dit is het park met het roze kasteel dat voor vele zeer bekend is.
Na de ingang sta je direct in Main Street U.S.A., het eerste themagebied. In het Disneyland Park zijn er 5 gebieden, ook wel landen genoemd. De attracties, gebouwen, winkels en restaurants in die gebieden zijn afgestemd op dat thema. De namen van deze landen  zijn Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland.

Het Disneyland Park is ook dé plek om shows en parades te zien met bekende Disney figuren in de hoofdrol. Tijdens deze parade zijn er diverse versierde praalwagens met Disneyfiguren erop. Ze zwaaien uitgebreid naar alle gasten en sommigen komen zelfs naar het publiek.

Wij hebben 1 tip samengesteld!

Tip

hd13107

Gaat u met het gezin naar het Disney park? Dan heeft u in ieder geval keuze genoeg aan attracties. Van de Thrillrides in Adventureland tot de rustige familie attracties in Fantasyland er is voor iedereen wat. U kunt in het park ook een heerlijk hapje eten of genieten van de parades waar de Disney figuren in de hoofdrol staan. Dit alles natuurlijk in het magische Disney Thema.

Walt Disney Studios Park

Naast het Disneyland Park ligt het Walt Disney Studios Park. Dit park heeft zoals de naam al aangeeft een filmthematisering.

In het Walt Disney Studios Park zijn minder shows en parades dan in het Disneyland Park. Moteurs Action is een stuntshow die meerdere keren per dag gegeven wordt. Tijdens de show zie je hoe een filmcrew een actiescene opneemt en welke actie's de stuntmannen en -vrouwen moeten uitvoeren.

Wij hebben 1 tip samengesteld!

Tip

Walt Disney Studios® Park | De Jong Intra Vakanties

Walt Disney Studios Park is zoals de naam al zegt gefocust op de films en studio's van Walt Disney en Pixar. Hier kan je ervaren hoe bijvoorbeeld een actiescène met stuntmannen wordt opgenomen bij Moteurs Action. Of wordt Remy en ontsnap aan de chef in Ratatouille: The Adventure. Verder kunt u ook Disney Studio 1 bezoeken voor een tocht door het gouden filmtijdperk.

Disneyland® Parijs inclusief entreeticket

Hotel Disneyland® Parijs inclusief entreetickets; hoe werkt het?

Kies de accommodatie die bij u past! Een 2-, 3- of 4-sterren hotel of appartement. Met zwembad of familiekamers. Ons aanbod is zeer gevarieerd, dus het is maar net wat u wilt! Alle accommodaties liggen vlakbij Disneyland® Parijs en het park is zeer gemakkelijk te bereiken per shuttlebus of eigen auto. Kies daarna hoe u naar de bestemming wilt reizen. U heeft de keuze om met eigen vervoer te reizen naar Disneyland® Parijs of per trein. Hierna kunt u kiezen bij extra's hoeveel dagen u toegang wilt tot het Disneyland Park en/of het Walt Disney Studios park. Alleen nog boeken en dan bent u er klaar voor om richting de magische wereld van Disneyland® Parijs te vetrekken.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 6 vakanties in Inclusief entreeticket

Populaire vakanties in Inclusief entreeticket

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 6 vakanties in Inclusief entreeticket
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Accommodatie inclusief entreetickets
  • Met eigen vervoer of de trein
  • Gratis pendelbus vaak inbegrepen