Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Speciaal geselecteerd
Ontdek onze unieke vakanties
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
April 2021
Mei 2021
Juni 2021
Intro
Lees alles over Disneyland® Paris
Goed voorbereid op vakantie

Op slechts 32 kilometer ten oosten van Parijs vindt u de meest magische vakantiebestemming van Europa: Disneyland® Parijs. Dé plek waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven en ouderen zich weer kind voelen. Ontdek de 5 magische landen tijdens een vakantie Disneyland® Parijs, gevuld met attracties, parades, shows en de leukste restaurantjes en winkeltjes.

Vergeet ook zeker niet tijdens een vakantie Disneyland® Parijs de figuren uit de klassieke Disney verhalen te begroeten. Zij gaan graag met u op de foto! Omdat Disneyland® Parijs zo’n groot attractiepark is, is het handig in een paar dagen dit immense attractiepark te ontdekken. Daarom hebben wij de beste accommodaties rondom Disneyland® Parijs voor u geselecteerd! Bij een aantal accommodaties kunt u ook de entreetickets erbij boeken! Nog een voordeel: bij de meeste accommodaties zit een gratis pendeldienst naar Disneyland® Parijs en terug naar de accommodatie inbegrepen. Wij hebben ook Disneyland® Parijs aanbiedingen.

Onze adviseurs

Boek uw accommodatie en entreetickets voor Disneyland® Parijs ineen! Onze attractieparken specialisten hebben de beste accommodaties in de omgeving geselecteerd. U heeft de keuze met eigen vervoer of met de trein naar uw accommodatie te reizen. Op deze manier beleeft u een vakantie Disneyland® Parijs comfortabel! Veel plezier!

20190923_123515
Gitta Stedentrip specialist

Disneyland® Parijs volgens de Jong Intra Vakanties

Hotel Disneyland® Parijs inclusief entree

Kies voor gemak en kies voor een hotel Disneyland® Parijs inclusief entree

 Tijdens het boeken kunt u zelf aangeven op welke dag u uw entreekaarten in wilt laten gaan. Natuurlijk heeft u ook de keuze alleen een accommodatie te boeken, als u uw entreetickets Disneyland® Parijs al in bezit heeft of dit liever los wilt boeken. Of u nu voor een hotel Disneyland® Parijs inclusief entree of losse accommodatie gaat, vervoer kan altijd bijgeboekt worden! U kunt hier tevens informatie vinden over de twee verschillende parken.

Wij hebben 1 tip samengesteld!

Entree zolang u dat wilt

Entree Walt Disney Studios Park

Bij de Jong Intra Vakanties heeft u de keuze uit 2, 3, 4 of 5 dagen entree. U kiest zelf het aantal dagen en kunt zelf bepalen wanneer u de entree laat ingaan. Wilt u rustig aankomen of vertrekken, en maakt u geen gebruik van de attractieparken op deze dagen? Dan kiest u dus voor een dag minder en bespaart u zo op onnodige kosten.

Uw hotel bij Disneyland® Parijs

Voor wat voor accommodatie kiest u? Gaat u voor een 2-, 3- of 4-sterren hotel? Wilt u een hotel met zwembad? Of heeft u liever een familiekamer? Wat uw wens ook is, wij hebben een uitgebreid aanbod Disneyland® Parijs hotels voor u klaar staan! Of gaat u toch liever voor een appartement? Alle accommodaties liggen vlakbij Disneyland® Parijs. Ideaal!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 12 vakanties in Disneyland® Paris

Vervoer naar Disneyland® Parijs

Uw reis naar Disneyland® Parijs

Bij de Jong Intra Vakanties kiest u voor een reis naar Disneyland® Parijs met uw eigen auto of met de trein. Bij de accommodatie van uw keuze vindt u alle informatie over de beste vervoersmogelijkheden.

Parade Disneyland Parijs

Met de auto naar Disneyland® Parijs

Disneyland® Parijs is in ca. 5 uur bereikbaar met uw eigen auto (ca. 500 km). Alle accommodaties die de Jong Intra Vakanties aanbiedt, liggen op korte afstand van de attractieparken van Disneyland® Parijs. Het adres van uw accommodatie bij Disneyland® Parijs vindt u in uw reisbescheiden.

Met de trein naar Disneyland® Parijs

Reis snel en gemakkelijk per trein naar Disneyland® Parijs. Met de trein naar Disneyland® Parijs is comfortabel en…u bent er zo! U heeft bij ons dus de keuze Disneyland® Parijs met trein én hotel te boeken. Is dat niet gemakkelijk?

Vanaf 31 maart 2019 komt Disneyland® Parijs wel heel dichtbij! Zonder overstap in Brussel of Parijs rijdt Thalys direct naar de poorten van Disneyland® Parijs. Ideaal als u met kinderen reist, omdat ze heerlijk kunnen spelen of rondlopen in de trein. En bovendien zijn er voor kinderen t/m 11 jaar aantrekkelijke kortingen. Vanaf Amsterdam reist u in 3 uur en 40 minuten naar de parken, vanaf Rotterdam in nog geen 3 uur! Na aankomst in Marne-la-Vallée kunt u direct genieten van de magie, of reist u eerst met de gratis shuttlebus naar uw hotel. Boek nu snel en voordelig Disneyland® Parijs met Thalys!

Let op! Als gevolg van de coronacrisis rijdt de rechtstreeks Thalys tijdelijk niet van Nederland naar Disneyland® Parijs. U reist naar Paris Nord en van daaruit met de RER (snelmetro) naar Disneyland® Parijs.

Vervoer in Disneyland® Parijs

De attractieparken van Disneyland® Parijs bevinden zich op een groot terrein ten noordoosten van Parijs. Alle parken en hotels zijn met elkaar verbonden door regelmatige bus- en shuttlebusverbindingen. Bij enkele accommodaties is het raadzaam met eigen vervoer van en naar het attractiepark te reizen. Informatie hierover vindt u bij de accommodatie van uw keuze.

20190923_123515
Tip van onze expert
Auto
Disneyland® Parijs wordt zeer goed aangegeven op de verkeersborden bij Parijs.
Trein
Binnen 3 uur comfortabel in Parijs

Ervaringen

Fam. de Vries Wij zijn hier met onze kinderen geweest ter ere van ons 20 jarig huwelijk. We hebben genoten! Het park was zowel leuk voor de kinderen als voor ons.
Lees meer Lees minder
Fam. van der Zwan Wij zijn hier in de meivakantie met onze kinderen geweest, vanuit Nederland met de trein. Dit was ideaal en heel ontspannen. We zijn ook nog een dagje naar Parijs geweest. Zeker een aanrader!
Lees meer Lees minder
Piet en Franca de Boer Fantastich park, er is zoveel te doen. We gaan zeker nog een keer.
Lees meer Lees minder
Ilse van Zwienen Samen met onze kinderen zijn wij een paar dagen naar Disneyland Parijs geweest. We hebben geweldige dagen beleefd!
Lees meer Lees minder
Amy Benschop Wat een belevenis en wat hebben we genoten. Bedankt voor de service. We gaan zeker nog een keer.
Lees meer Lees minder

Disneyland® Paris in beeld

 • Video Disneyland® Paris
  Video Disneyland® Paris
 • Disneyland Paris, Parijs, Stedentrips, de Jong Intra Vakanties
  Disneyland Paris, Parijs, Stedentrips, de Jong Intra Vakanties
 • Disneyland® Paris
  Disneyland® Paris
 • Parade Disneyland Parijs
  Parade Disneyland Parijs

Populaire vakanties in Disneyland® Paris

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 12 vakanties in Disneyland® Paris
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Incl. entreetickets mogelijk
 • Hotels vlakbij Disneyland® Parijs geselecteerd
 • Met de trein naar Disneyland Parijs